fbpx

Top 3 razloga da unajmite vozilo sa vozačem za zimovanje

Odlazak na odmor je uzbudljiv, no činjenica je da određene izazove ne možete izbeći- posebno ako je u pitanju zimovanje! Nepoznato mesto, putovanje po snegu i ledu, briga oko vozila, samo su neki od izazova na koje ćete naići! Ako želite da Vam odmor bude odmor u pravom smislu te reči, ECS kompanija sa svojim luksuznim vozilima i profesionalnim vozačima Vam stoji na raspolaganju! Evo tri razloga zbog kojih je naša usluga baš ono što Vam je potrebno da konačno doživite zimovanje kakvo zaslužujete!

1. Zagarantovana sigurnost

Putovanje na zimske destinacije može biti poprilično izazovno za neiskusne vozače. Putevi pod snegom i ledom zadaju muke i iskusnim vozačima! Ako želite da se prepustite odmoru i ne razmišljate o stanju na putevima i nepredviđenim okolnostima koje mogu da Vas zadese, angažujte profesionalne šofere! Ovo je posebno važno ukoliko putujete sa decom! U skladu sa aktuelnim Zakonom o bezbednosti saobraćaja na putevima, u ECS kompaniji su Vam na raspolaganju dečija auto-sedišta. Uz iskusne ECS šofere, koji su obučeni da predvide i preduprede sve potencijalne probleme na putu, sigurnost Vas i Vaše dece se nijednog trenutka ne dovodi u pitanje!

2. Zagarantovani dolazak na vreme

Jasno nam je da želite da stignete u najkraćem roku i u predviđeno vreme na svoju zimsku destinaciju. Bez brige, moto ECS kompanije je UVEK NA VREME! Bilo da se tokom vožnje dese nepredviđene okolnosti ili ne, ECS šoferi su spremni da pronađu adekvatno rešenje da Vas dovezu do željene destinacije u očekivano vreme. Ovo je od velikog značaja kada putujete u uslovima u kojima je verovatnoća da se dogode nepredviđene okolnosti povećana- kao što je vožnja u zimskom periodu. Kada Vas mi vozimo, uz porodično putovanje možete zakazati i poslovni sastanak na planini!

3. Zagarantovana komforna vožnja

Sa ECS kompanijom odmor počinje od trenutka kada uđete u vozilo! Luksuzna Mercedes vozila kvalitetno urađenog enterijera, sa kožnim sedištima, pružiće Vam nezaboravan doživljaj vožnje! Smestite se i bezbrižno posmatrajte snežne predele do svoje destinacije!

Ako već niste isplanirali svoje putovanje ove zime, sredina decembra je pravo vreme za to! A ako želite da novogodišnje i božićne praznike provedete na nekoj od naših planina ili planina u regionu, svoje vozilo možete rezervisati već danas! ECS flota je spremna onda kada je Vama potrebno! Za sve informacije budite slobodni da nas kontaktirate!

+381 63 282-900