fbpx

Novi Mercedes S Class-e od sada u ECS floti!

Mercedes S Class-e je i do sada bio zvezda ECS flote! Na naše zadovoljstvo, od ovog meseca dobija pojačanje u vidu svoje najnovije verzije! Mercedes S Class-e proizveden 2020. godine postaje novo omiljeno vozilo i deo naše flote!

Najnaprednije i najluksuznije Mercedesovo vozilo – S Class – sa novim modelom iz 2020-te godine je dobilo novu formu! Ne, nije u pitanju redizajn, već potpuno novi model! Projektovanju detaljia novog Mercedesa S Class-e posvećena je velika pažnja i on s pravom ostaje na tronu luksuznih vozila! I ovaj model zadržava tradiciju kvaliteta svojijh prethodnika.

U odnosu na prethodni model S Class-e, nova S Class-a poseduje centralni vertikalni displej dijagonale 12,8 inča, koji sa svakim dodirom rezultuje odzivom u vidu vibracije, uključujući i ivice svakog virtuelnog tastera – osećaj je kao da prstom prelazite preko fizičkog dugmeta! Zagarantovano nezaboravni doživljaj savremene vožnje!

Velika promena u odnosu na prethodni model je i ta što nova S Class-a nudi mogućnost korišćenja glasnovih komandi MBUX sistema, ne samo vozaču i suvozaču, već i putnicima koji sede pozadi. Da, nova Mercedesova vozila sve više liče na vozila iz naučnofantastičnih filmova!

Nova S Class-a poseduje digitalne SD instrumente za čije korišćenje i 3D doživljaj više nisu potrebne specijalne naočare! U pogodnostima MBUX multimedijalnog i informacionionog sistema mogu uživaju i putnici koji sede pozadi, jer se displeji nalaze i na naslonima prednjih sedišta, ali i u naslonu za ruke na zadnjim sedištima.

Možda najvažnija novina je činjenica da je novi Mercedes S Class-e sada spreman za autonomnu vožnju trećeg nivoa. To znači da prelazi s delimične automatizacije na uslovnu automatizaciju -u prevodu, vozilo može da čita svoje okruženje i donosi odluke na bazi onoga što trenutno opaža. Naučna fantastika, zar ne?!

Nova S Class-e među svojim opcijama ima i E-Active Body Control Suspension. Ovo je poseban sistem ogibljenja sa amortizerima koji vozilu daje mogućnost prilagođavanja situaciji na putu u deliću sekunde i to ne samo neravninama, već i naginjanju karoserije u krivinama, prilikom kočenja ili ubrzanja. Sve za instinktivan doživljaj vožnje!

Ako biste da isprobate najnoviji model kralja luksuznih vozila, znate gde možete da ga pronađete! Očarajte svoje poslovne partnere najnovijom S Class-om i profesionalnim šoferima ECS-a! Rezervišite vozilo već danas! Tim ECS kompanije Vam stoji na raspolaganju za sva pitanja!

+381 63 282-900