Šofer na dan!

Mnogo je razloga zbog kojih bi trebalo koristiti uslugu šofera! I mi sami znamo da je život pun izazova- posebno kada je u pitanju putovanje iz jednog mesta u drugo. Neki od naizgled najmanjih problema, kao što su ispuštena guma ili prazan akumulator, gužva u saobraćaju, zastoji na putu, pogrešan pravac ili rezervacija taksi vozila u sred saobraćajnog pika, postaju ogromni u situacijama kao što su npr. važni poslovni sastanci. Tu nastupamo mi!

Angažovanje personalnog šofera koji dolazi sa kompanijskim luksuznim vozilom može značajno preduprediti potencijalne probleme i pružiti Vam vožnju bez nepotrebnog stresa. Zaista, da li želite da pred važan poslovni sastanak, kada treba da razmišljate o poslu i utisku koji ćete ostaviti,  brinete o tome da li ćete naći prevoz ili da li će Vas lično vozilo dobro služiti? Šoferi ECS kompanije su tu da Vas liše muka!

Personalnog šofera možete angažovati i u drugim situacijama u kojima je važno da se pojavite sa stilom! Bilo da želite svoju lepšu polovinu da iznenadite luksuznom vožnjom do ekskluzivnog restorana za godišnjicu veze ili braka, ili idete na kompanijsku žurku gde želite da se pokažete pred poslovnim partnerima- ECS šoferi vam sa svojom flotom vozila izlaze u susret! Vaše je samo da odaberete pravo vozilo– a kako da ga odaberete pročitajte OVDE!

Angažovanje personalnih šofera je postao trend kada su u pitanju venčanja i velike porodične proslave. Odaberite neku od naših svečanih produženih limuzina, a naši šoferi će maksimalno ispoštovati svečani protokol. Uz šofera i svečano vozilo, Vaš dan iz bajke to zaista i postaje!

Na kraju, da biste angažovali šofera ne morate da organizujete ili odlazite na neku svečanost. Štaviše, u određenim situacijama personalni šofer Vam može pomoći da se osećate sigurno i bezbedno dok ne stignete na željeno odredište. Ako planirate duga porodična putovanja, a sami niste spremni da vozite, ili ne želite da razmišljate o potencijalnim problemima na putu, već Vam je namera da se u potpunosti posvetite svojoj porodiciangažujte personalnog šofera! Sa profesionalcima je porodično putovanje isključivo uživanje!

ECS kompanija Vam nudi mogućnost da tokom 24 sata, 7 dana u nedelji, rezervišete svoje vozilo sa šoferom! Tu smo za Vas onda kada je potrebno! Stignite na vreme, bez nepredviđenih troškova i problema u putu, uz komfornu i opuštajuću vožnju! Uverite se zbog čega svi pričaju o ECS šoferima! Kontaktirajte nas već danas!

Najnovije vesti

5 razloga da angažujete limo servis za letovanje!

Pored toga što je uzbudljiva promena od ustaljenih normi i prepuštanje luksuzu koji ne birate baš za svaki dan, evo još nekih razloga za angažovanje limo servisa za letovanje!

Prvomajski praznici sa ECS-om

Prvomajski praznici su prava prilika za izlete i putovanja. Ukoliko do sada niste razmišljali o tome gde biste mogli da otputujete sa porodicom i prijateljima, ECS limo servis preporučuje nekoliko mesta za odmor i uživanje!

ECS limo servis- bezbednost kao prioritet

U više navrata u našem blogu ste mogli pročitati kakve sve pogodnosti dobijate rentiranjem neke od limuzina iz ECS limo servisa. U današnjem članku smo posebnu pažnju posvetili bezbednosnim merama koje preduzimamo kako bi i naši putnici i zaposleni bezbrižno uživali u putovanju!

+381 63 282-900