fbpx

Vozila i posebni događaji- kako napraviti pravi izbor

Predstoji Vam poseban događaj?! Bilo da ga Vi organizujete ili odlazite na neki sa porodicom, prijateljima ili poslovnim saradnicima, predstoji Vam lista odluka koje morate doneti! Jedna od njih, vrlo bitna, jeste kako da stignete na događaj. Posebni događaji zahtevaju luksuzna vozila, a limo servis je najpristupačniji i najsigurniji način da do njih dođete! Međutim, kako odabrati pravo vozilo? ECS je tu da Vam pomogne!

Broj osoba koje putuju

Pre nego što uopšte krenete u rezervaciju limo servisa, treba da znate koliko će osoba putovati. Ako idete sami ili sa još jednom osobom, dovoljan je manji automobil, koji je jednako elegantan kao popularne produžene limuzine. Za ovu priliku isprobajte naš novi Mercedes E Class-e! Međutim, ako putujete sa više osoba, razmislite o većim vozilima. Luksuzno Mercedes vozilo S Class-e je izbor koji ne može da bude pogrešan! Očaravajući prvi utisak je zagarantovan! Za 3-5 osoba idealan izbor su luksuzna SUV vozila, poput našeg Mercedes-a GLE! Snažan da vas preveze sve! Ako je u pitanju slavlje, za pet ili više putnika produžena limuzina pružiće nezaboravno iskustvo! Pristignite u stilu!

Vrsta događaja

Priroda događaja igra važnu ulogu u procesu odabira adekvatnog vozila. Na primer, produžena limuzina možda nije baš pravi izbor za zabavu, za važan korporativni događaj. Da biste ostavili prvi utisak kakav želite, važno je da odaberete vozilo koje odgovara toj prilici. Za bitne formalne događaje, naša preporuka je Mercedes S Class-e! Međutim, nije retkost da se pojedinci za ovu priliku odlučuju i za luksuzne sportske automobile, kao što je Mercedes GLE. A kada su u pitanju venčanja i privatne proslave, izbor je na Vama- od klasične produžene limuzine, pa sve do najnovijeg Mercedes-a E Class-e!

Odredište i dužina trajanja putovanja

Lokacija na koju treba da stignete i dužina trajanja putovanja važan su faktor pri odabiru vozila, pre svega, zbog Vaše udobnosti! Za duža putovanja idealan je komforni Mercedes GLE, dok će za gradsku vožnju novi Mercedes E Class-e biti Vaš pouzdani partner!

Rezervišite pravo vozilo za svoj poseban događaj već danas!

Bez obzira na to da li želite produženu limuzinu, SUV ili legendarne Mercedese, šoferi ECS kompanije učiniće da Vaš dolazak na poseban događaj prođe zapaženo i nezaboravno! Celokupnu ponudu naših vozila možete pogledati OVDE!

Za posebne događaje birajte provereno! Kontaktirajte nas!

+381 63 282-900