fbpx

Piprema za venčanje- kako vam limo servis može pomoći?

Rentiranje limuzine za dan venčanja je postala tradicionalna i uobičajena stvar. O tome smo opširnije pisali OVDE. Ipak, limuzina ne mora biti samo rezervisana za prevoz novopečenih mladenaca. Limo servis Vam može biti od koristi tokom cele nedelje kada se pripremate za ovaj važan događaj. Evo nekoliko razloga zbog kojih treba da razmislite o tome da sebi i svojim gostima priuštite usluge limo servisa tokom nedelje venčanja!

Prevoz sa aerodroma

Ukoliko Vaši dragi ljudi dolaze iz inostranstva, rentiranje limuzine je pun pogodak! Šofer će ih sačekati na aerodromu, pomoći im da se udobno smeste u vozilo, a potom ih odvesti do željene destinacije! Ono što je najvažnije od svega, Vi možete potpuno rasterećeno da se posvetite drugim obavezama jer znate da su Vaši najmiliji u sigurnim rukama!

Momačko i devojačko veče

Ukoliko ste se opredelili da proslavite momačko i devojačko veče, jasno je da je limo servis najkomfornije rešenje koje možete sebi da priuštite te večeri kada je prevoz u pitanju. Opustite se sa prijateljima, popijte čašu vina više bez griže savesti, i ne brinite o tome da li ćete uspeti da dobijete taksi službu! Vaše vozilo Vas spremno čeka kada se žurka završi!

Vožnja tokom dana venčanja

Odlazak u crkvu, opštinu, restoran- toliko lokacija treba promeniti, a svuda morate stići na vreme! Jedini način da sve to postignete jeste da rentirate odgovarajući limo servis! To vam omogućava da na svaku lokaciju stignete na vreme, bez brige o tome da li ćete zakasniti! Rešite se bespotrebnog stresa time što ćete se dobro organizovati!

Veliki ulazak

Trenutak kada mladenci stižu do sale za proslave je jedan od najlepših i najsvečanijih! A ukoliko izađete iz neke od limuzina ECS limo servisa, utisak koji budete ostavili na okupljene biće nezaboravan!

Ispraćanje mladenaca

Nakon uzbudljivog i nezaboravnog dana, zaslužujete odmor! Ispratite zvanice, a potom sa svojim bračnim partnerom se otisnite u novu životnu etapu! Našom limuzinom bezbedno i udobno ćete stići do svog porodičnog doma!

Za sve informacije o višednevnom rentiranju limuzine, kao i svim ostalim uslugama prevoza, kontaktirajte ECS limo servis još danas! Na raspolaganju smo Vam!

+381 63 282-900