Za dan kao iz bajke!

Da dan venčanja bude vaš dan iz bajke, potrebna je dobra organizacija. Budućoj mladi je na prvom mestu venčanica, ali se značajna pažnja posvećuje i prostoru, dekoraciji, muzici… Dosta je stvari koje treba organizovati i uskladiti kako bi se mlada tog dana osećala kao princeza! A ni budućem mladoženji nije svejedno kako će onog dana kada staje na ,,ludi kamen“ izgledati! Zato smo odlučili da vam olakšamo organizaciju i pomognemo da brzo i lako čekirate jednu stavku sa liste- prevoz!

ECS poseduje flotu luksuznih automobila koje možete odabrati za dan venčanja! Pored Mercedesa E i S klase, Van vozila i minibusa, posedujemo i Lincoln Town Car Krystal Big produženu limuzinu koja je neretko čest odabir naših klijenata mladenaca! Ona je prava moderna kočija iz bajke! Sigurni smo da će vaš dan učiniti posebnim!

Poseban užitak u vožnji pružiće vam digitalne komande za regulaciju klime u zadnjem delu, mogućnost kontrole ambijentalnog svetla, DVD player sa čak 3 ekrana, mini-bar sa frižiderom i ozvučenje koje vas neće ostaviti ravnodušnim! Sa dužinom od čak 8,6 metara u mogućnosti je da ugosti do 10 putnika. Pored kumova, povezite braću, sestre i prijatelje! U vozilu će vas sačekati šampanjac, koji je uključen u cenu! Napravite pravu žurku u limuzini! Vozilo poseduje i Wi-fi, te ćete biti u mogućnosti da svaki trenutak vožnje podelite na društvene mreže!

Pored šampanjca, u cenu je uključeno i gorivo, putarine, parking, kao i profesionalni vozač koji će vam u toku celog putovanja biti u potpunosti na raspolaganju! Vaše je samo da se prepustite užitku!

Ako ste se ikada pitali kako izgleda vožnja u automobilu sa vazdušnim amortizerima, ovo je prava prilika da osetite lakoću vožnje! Vozite se drumom kao da plovite jahtom! Priuštite sebi i svojoj lepšoj polovini trenutak za pamćenje!

Rezervišite odmah svoje vozilo!

Tim ECS kompanije je tu za sva vaša pitanja!

Najnovije vesti

5 prednosti limo servisa

Rezervacija limo servisa u Beogradu je više nego praktična i dobra ideja iz više razloga! Evo koje su prednosti limo servisa u odnosu na druge usluge prevoza.

Dijaspori na usluzi!

Iako se ECS kompanija nalazi u Srbiji, to nas ne sprečava da i fizičkim i pravnim licima iz inostranstva budemo na usluzi. Posebno kada se radi o srpskoj dijaspori! Pri povratku u Srbiju, bilo da ostajete kraće ili duže vreme, imate bezbedan i provereno kvalitetan prevoz ukoliko se opredelite za ECS limo servis!

Limo servis po meri vaše kompanije!

ECS kompanija je kompanija sa bogatim iskustvom! U toku višegodišnjeg poslovanja sarađivali smo sa različitim klijentima, od kojih su neki bili i pravna lica.

+381 63 282-900