fbpx

Kako odabrati pravo?! Vodič kroz ECS vozila

ECS kompanija važi za jednu od najcenjenijih kompanija u Beogradu, a i širom Srbije, koje nude usluge prevoza luksuznim vozilima. Naša flota broji 12 limuzina od kojih je većina brenda Mercedes-Benz, koja su vam na raspolaganju sa vozačima 24h!

Bilo da vam je potrebno luksuzno vozilo za poslovna putovanja, aerodromski transfer, porodično putovanje, venčanje, proslavu ili vam je vozilo u kvaru, a potrebno vam je da vas neko vozi, ECS kompanija je tu za vas! Vaše je samo da odaberete tip prevoza koji zadovoljava vaše potrebe! A ukoliko imate problem pri odabiru, sledi kratak vodič kroz ECS vozila!

Black Mercedes S class parked in front of the bulding
ECS Serbia – Mercedes S class

Mercedes S- klasa

Zvezda naše flote! Mercedes-Benz S klasa je serija luksuznih sedana proizvedenih u Nemačkoj po najvišim standardima. Sa najboljim sistemima u regulaciji sigurnosti i udobnošću enterijera, garantuje vam bezbednu vožnju i kvalitet koji zaslužujete. Idelan je za poslovna putovanja, kako gradska i međugradska, tako i van granica Srbije, kao i za poslovne aerodromske transfere. Mercedes S- klase doprineće utisku koji želite da ostavite kod vaših poslovnih partnera. Budite sinonim za moć, pouzdanost i eleganciju.

Mercedes E- klasa

Predstavnik executive sedan klase proizveden u Nemačkoj po najvišim standardima autoindustrije. Oličenje sigurne vožnje. Odaberite ga za poslovna putovanja, aerodromske transfere ili za putovanje sa porodicom (do tri osobe). Lagodna vožnja Mercedesom E- klase navešće vas da mu se ponovo vratite!

Mercedes V- klasa

Mercedes-Benz Viano je kompaktno Van vozilo takođe proizvedeno u Nemačkoj, prepoznatljivog kvaliteta Mercedes vozila.  Ovaj luksuzni minivan sa pogonom na četiri točka,  klimatizovanim prostorom, luksuznim enterijerom prekrivenim kožom, dovoljno je prostran da se u njemu vozi čak sedam osoba! Dočekujete članove porodice iz inostranstva?! Konačno ćete biti na okupu, stoga im obezbedite adekvatan prevoz. Mercedes V- klase je pravi izbor za ovu priliku! A odličan je i za porodični obilazak Srbije!

Mercedes Sprinter Minibus

Mercedes Sprinter Minibus je putničko Van vozilo velikog kapaciteta. Po udobnosti i sigurnosti koju pruža se ne razlikuje od drugih Mercedes vozila! Kao stvoren za mini ekskurziju po Srbiji sa prijateljima ili možda porodični odlazak na venčanje! Važno je da prima između osam i dvadeset putnika, kao i dovoljno prostora za prtljag, pa gde god išli sa većom grupom ljudi, Mercedes Sprinter Minibus je vaš partner za nezaboravnu vožnju!

Lincoln Car Town limuzina

Lincoln Town Car Krystal Big predstavlja nešto posebno u našoj ponudi! Produžena limuzina sa digitalnom regulacijom klime, ambijentalnim svetlom i mini-barom, sinonim je za posebne prilike! Pretvoriće dan venčanja, proslavu 18-og rođendana ili veridbu u dan iz bajke!

Za više detalja o vozilima i cenama, posetite naš sajt i kategoriju o vozilima OVDE. U cenu svih naših vozila uključen je lični vozač, gorivo, putarine i parking!

Sa nama se vozite bezbrižno!

+381 63 282-900