fbpx

ECS kompanija- za sve vaše prilike i neprilike!

Ako ste se ikada pitali zbog čega je slogan ECS kompanije ,,Vaš pouzdani partner“, odlučili smo da ovim tekstom rešimo sve vaše nedoumice! Bilo da su vam vozila potrebna za posebne prilike ili su vas zadesile iznenadne neprilike i hitno vam je potreban prevoz, možete se obratiti nama! Naša vozila i profesionalni vozači dostupni su vam 24h!

Posebno se radujemo kada sa vama delimo vaše srećne trenutke, kao što su proslave venčanja, veridbe, punoletstva… Naši vozači se rado sećaju posebnih trenutaka naših klijenata! Ovakve vožnje za nas ne predstavljaju samo posao koji se trudimo da obavimo profesionalno, već dozvolimo sebi da se radujemo sa vama, što dodatno doprinosi kvalitetu usluge koju pružamo u tim situacijama. Namejana lica mladenaca dok se voze našim luksuznim vozilima za nas su potvrda da svoj posao obavljamo kako treba! Takođe, ovo je velika motivacija da nastavimo da unapređujemo svoju uslugu i budemo na raspolaganju svakom vašem slavlju!

Ne smemo da zaboravimo i naše klijente koje nas angažuju zbog svojih poslovnih obaveza. Njih je dosta, a vožnja sa njima je posebna! Zaista je uzbudljivo što upoznajemo ljude koji se bave različitim profesijama, koji dolaze iz različitih delova sveta, sa posebnim pričama koje nismo imali prilike do tada da čujemo! Ovo su vožnje na obostrano zadovoljstvo! Klijenti se posebno oduševe našom profesionalnošću i tačnošću, kao i udobnošću vožnje. A mi smo posebno oduševljeni kada svoje poslovne uspehe podelite sa nama! Neizmerno nam znači kada nam kažete da je sastanak na koji smo vas odvezli bio uspešan za vas!

Sa druge strane, postoje i  iznenadne životne neprilike sa kojima se morate izboriti što pre. Nije retkost da vam se vozilo pokvari neposredno pred važno putovanje ili vam vožnja na koju ste računali bude otkazana par sati pred putovanje. Ovakvi događaji se teško mogu predvideti, ali postoje načini da se reše. ECS kompanija se trudi da i u ovakvim situacijama bude uz vas! Dovoljno je da nas pozovete 24h pre vožnje za koju ste saznali da vam je otkazana, i pripremićemo vozilo sa vozačem za vas! Trudimo se da vam izađemo u susret kada god to od nas tražite! Prilagodićemo se vašim trenutnim okolnostima i potruditi da rešimo problem prevoza!

Partnerstvo i prijateljstvo su vrednosti koje negujemo u svojoj kompaniji! Pravi partneri i prijatelji su pouzdani i na njih možete uvek računati! Sa vama delimo sreću i sva ona manje prijatna osećanja koja ne možemo uvek da izbegnemo. Uz vas smo kada god je to vama potrebno!

+381 63 282-900