Obezbedite deci siguran prevoz!

ECS kompanija je spremna da odgovori na sve vaše potrebe kada je prevoz u pitanju!  Od poslovnih putovanja, aerodromskih transfera, preko iznajmljivanja vozila sa vozačem za venčanja i druge proslave, pa sve do porodičnih putovanja – na raspolaganju smo vam! Porodična putovanja su nam posebno draga ukoliko sa vama putuju i vaša deca! Naši mali putnici zaslužuju posebnu pažnju! Zato se ECS kompanija potrudila da izađe u susret potrebama dece u toku vožnje!

Vaša bezbednost i sigurna vožnja su prioriteti naše kompanije. Ovo posebno dolazi do izražaja kada se sa nama voze deca! Sigurna vožnja je zagarantovana! Dodatno, ukoliko dete ima poteškoća sa putovanjima, naši vozači su spremni da prilagode način vožnje potrebama mališana.

Za prevoz dece različitog uzrasta obezbedili smo i posebna dečija sedišta koja su propisana Zakonom o bezbednosti saobraćaja. Sedišta su birana tako da odgovaraju vrednostima ECS kompanije – kvalitet i bezbednost na prvom mestu! Vodili smo računa o načinu na koji je sedište izrađeno, kako je podešen oslonac za glavu, kao i ocenama koje je konkretno sedište dobilo prilikom simulacije nezgoda.

Da bismo vozilo pripremili i prilagodili uslovima prevoženja dece, potrebno je da nam prilikom rezervacije navedete da sa vama putuju deca. Takođe, važno je i da znamo kog su uzrasta deca koja putuju, kako bismo postavili odgovarajuća dečija sedišta. Putovanja sa decom se posebno pripremaju kako bi vaša deca bila u potpunosti sigurna tokom vožnje! Vožnja limuzinom je doživljaj, pogotovo za naše najmađe putnike. Naši šoferi će se pobrinuti da, pored bezbedne i ugodne vožnje, odgovore na eventualna pitanja mališana, da prave češće pauze tokom puta, a da svako putovanje za koje angažujete ECS limo servis ostane važna i upečatljiva uspomena!

Za više informacija o putovanjima sa nama, kao i o vozilima koje imamo na raspolaganju, budite slobodni da nas kontaktirate!

Najnovije vesti

5 prednosti limo servisa

Rezervacija limo servisa u Beogradu je više nego praktična i dobra ideja iz više razloga! Evo koje su prednosti limo servisa u odnosu na druge usluge prevoza.

Dijaspori na usluzi!

Iako se ECS kompanija nalazi u Srbiji, to nas ne sprečava da i fizičkim i pravnim licima iz inostranstva budemo na usluzi. Posebno kada se radi o srpskoj dijaspori! Pri povratku u Srbiju, bilo da ostajete kraće ili duže vreme, imate bezbedan i provereno kvalitetan prevoz ukoliko se opredelite za ECS limo servis!

Limo servis po meri vaše kompanije!

ECS kompanija je kompanija sa bogatim iskustvom! U toku višegodišnjeg poslovanja sarađivali smo sa različitim klijentima, od kojih su neki bili i pravna lica.

+381 63 282-900