fbpx

Vozite se sa svojim kućnim ljubimcem!

ECS kompanija izlazi u susret svim vašim potrebama! Kao što brinemo o roditeljima sa decom, trudimo se da ne izneverimo ni one putnike koji žele da putuju sa svojim kućnim ljubimcima. I sami čuvamo kućne ljubimce, zbog čega nam je jasna potreba vlasnika da i u toku putovanja budu sa svojim malim prijateljima! Zato smo spremni da u svoja vozila uz vas ugostimo i njih, uz obezbedjeno putno osiguranje!

Vožnja sa kućnim ljubimcem u ECS vozilima biće bezbrižna kako za njega, tako i za Vas! Poznato nam je da duža vožnja automobilom, posebno ako je prva, može biti veoma stresna i za ljubimca i za vlasnika. Manjak prostora, grejanje, strah od nepoznatog i slično, mogu dovesti do toga da se Vaš ljubimac oseća uznemireno i da time potencijalno naruši svoje zdravlje. No, postoji mogućnost da se ove neprijatnosti preduprede, a mi smo tu da učinimo sve što je u našoj moći da Vaš mali prijatelj bude siguran.

Zakon jasno propisuje načine transportovanja životinja koje putuju sa svojim vlasnicima i ECS kompanija se toga pridržava. Zbog sigurnosti Vaših ljubimaca, važno je da posedujete odgovarajući transporter. Životinje nisu u stanju da predvide kočenje ili skretanje, pa može doći do toga da ugroze svoju i bezbednost ostalih putnika u vozilu. Transporter je sigurno najbezbedniji način da  životinja putuje. Dodatno, unutrašnjost transportera ja poznata sredina Vašem ljubimcu, koji će se zbog toga osećati prijatnije.

Da bi Vaš mali prijatelj bio siguran, preduzimamo mere za koje znamo da olakšavaju životinjama putovanje. Ukoliko su vrućine, dodatno rashlađujemo unutrašnjost automobila- ne želimo da Vaš ljubimac doživi toplotni udar. Preporuka je i da se na put sa ljubimcem kreće rano ujutru ili kasno popodne, kako biste izbegli najtopliji deo dana. Pravimo češće pauze ukoliko je to Vašem ljubimcu potrebno. Vi ga najbolje poznajete i važno je da pratite njegovo ponašanje, kako bismo mi pravoremeno reagovali. Kratka pauza može podići raspoloženje Vašem ljubimcu, ali i ostalim putnicima!

Ono što Vi možete uraditi kako biste olakšali vožnju svom ljubimcu je da ga povremeno ponudite vodom (hidratacija je prioritet), kao i to da izbegnete da ga hranite neposredno pred put. Životinje mogu imati mučnine u toku vožnje, posebno ako nisu na nju navikle . Zato se organizujte i na vreme nahranite ljubimca kako bi mu put protekao lepše.

Važno je predvideti i preduprediti sve potencijalne neprilike putovanja sa kućnim ljubimcem kako bismo zaštitili i životinju, ali i ostale putnike. Tu smo da Vam pomognemo u tome! Na kraju, važno je imati neku garanciju da su preduzete odgovarajuće mere i da će Vaš ljubimac biti siguran. Zbog toga u ćete u našoj ponudi naći i putno osiguranje za ljubimce! Bezbrižna vožnja je naš prioritet!

Ukoliko planirate da vodite ljubimca, neophodno je da nas obavestite o tome putem mail-a, kako bismo na vreme pripremili vozilo. Potrebno je da  mu obezbedite opremu za transport, veterinarske potvrde i druga dokumenta propisana zakonom. ECS tim razmišlja korak unapred!

Pogledajte našu ponudu vozila i rezervišite svoju vožnju već danas!

+381 63 282-900