fbpx

Limo servis po meri vaše kompanije!

ECS kompanija je kompanija sa bogatim iskustvom! U toku višegodišnjeg poslovanja sarađivali smo sa različitim klijentima, od kojih su mnogi bili i pravna lica. Važno je da naglasimo da naša usluga nije fokusirana samo na pojedince, iako prevozimo pojedince. Možete nas angažovati i za potrebe vaše kompanije! Evo nekoliko razloga za to!

1. Bez dodatnih troškova

Za razliku od kompanija koje poseduju svoja vozila, angažovanjem ECS kompanije za potrebe prevoza izbegavate sve predviđene i nepredviđene troškove koje se odnose na kupovinu, rentiranje, održavanje i registraciju vozila, kao i troškove zapošljavanja vozača. Usluga je potpuna, a sve brige i obaveze koje se tiču vozila su naše!

2. Dostupnost 24h dnevno

Budite sigurni da će vam naša usluga biti dostupna kad god vam je potrebno! Kako nemate vozače koji su zaposleni u vašoj kompaniji, nemate ni briga koje se tiču ograničenog radnog vremena, nepredviđenih okolnosti koje bi onemogućile vozača da dođe na posao ili problem sa dostupnošću konkretnog vozila koje zadovoljava vaše trenutne potrebe.

3. Profesionalni šoferi

Možemo da se pohvalimo iskusnim profesionalnim šoferima! O razlici između šofera i vozača možete pročitati u našem blogu o tome- ovde! ECS šoferi će vam u pravom trenutku ponuditi adekvatnu muziku, pauzu za kafu ili novine, razgovor ukoliko vam je potreban ili potpuni mir. Dodatno, sve ono o čemu ste razgovarali tokom vožnje sa poslovnim saradnicima ostaje poverljiva informacija! Bezbedna vožnja, poznavanje grada i posvećenost su zagarantovani!

4. Prilagođenost potrebama

Celokupna ECS flota je na raspolaganju da zadovolji vaše potrebe! Bilo da se vozi jedna osoba iz firme, partneri ili celokupan tim, obezbedićemo vam adekvatno vozilo. Zadovoljstvo svakog putnika nam je prioritet!

5. Bezbednost, pouzdanost, elegancija

ECS kompanija će vam omogućiti da bezbedno, na vreme i sa stilom stignite na željeno odredište. Vaše je samo da se prepustite profesionalcima!

Za više informacija i dostupnost vozila možete nas pozvati na broj  +381 63 282-900 ili nam pisati na mail info@ecs-serbia.com. Rezervaciju naše usluge i vozila možete obaviti i odmah- popunite kontakt formu na našem sajtu ovde!

+381 63 282-900