fbpx

Vozač ili šofer – ko Vam treba?

Da li ste se nekada zapitali koja je razlika između vozača i šofera (chauffeur)? Ili ste možda mislili da ova dva pojma imaju isto značenje? Ako ste do sada mislili da su u pitanju sinonimi, prevarili ste se!

Razlike između ova dva poziva su velike i prilično jasne. Vozač je čovek čiji je posao da preveze nekoga ili nešto sa jedne destinacije na drugu. I to je to. Vožnja je prioritet. Za razliku od vozača, posao šofera je kompleksniji i zahtevniji. Naravno, i njegov posao je da vozi, ali i da Vam pruži različite korisne informacije o mestu u kom se nalazite. Šofer će se potruditi da se osećate prijatno i da uživate tokom putovanja. Otkako su se pojavili automobili i limuzine, uloga šofera je bila izuzetno važna. Taj vid usluge su mogle sebi da priušte samo bogate porodice. Šofer je morala biti i osoba od poverenja jer je brinula o sigurnosti porodice za koju radi. Takav vid pružanja usluge se nastavio i do danas, pa je razlika između ova dva zanimanja i dalje velika. U ECS limo servisu ćete se susresti sa najboljim šoferima u zemlji. Evo šta ih izdvaja od drugih:

 • Intuitivnost
  Jedna od najvažnijih osobina kvalitetnog osoblja je intuitivnost. Dakle, nemojte se iznenaditi ako Vam naš šofer ponudi upravo ono na šta ste pomislili u tom trenutku – muziku, pauzu za kafu ili novine. Ukoliko ste umorni i potreban Vam je mir, nećete doći u situaciju da slušate ono što Vas ne zanima.
 • Izgled
  Iako je činjenica da odelo ne čini čoveka, izgled ipak dosta govori o njemu. Zbog toga šofer mora biti zdrav, fizički aktivan, uredno obučen i odmoran.
 • Poverenje
  Sve ono o čemu ste razgovarali tokom vožnje sa poslovnim saradnicima ostaje poverljiva informacija. Možete biti sigurni i u potpunosti opušteni.
 • Informacije
  Naši šoferi odlično poznaju grad i spremni su da vam pruže sve informacije kako bi vaš boravak protekao što lepše i bolje.
  Dakle, osim što brinu o Vašoj bezbednosti na putu, šoferi iz ECS limo servisa su posvećeni i pomaganju klijentu.

Razlog više da pozovete ECS i uverite se i sami u kvalitet usluge koji pružamo!

Najnovije vesti

EXECUTIVE CAR SERVICE limo servis

Provodite previše vremena u automobilu?

Ecs limo servis se bavi prevozom putnika već punih deset godina. Zbog vremena koje naši vozači provode u vozilima, kolektivno smo se opredelili da usvojimo neke zdrave navike kojima čuvamo svoje zdravlje.

EXECUTIVE-CAR-SERVICE-etno-selo

Turističko blago – Etno sela Srbije

Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu u prevozu putnika širom Srbije, tim iz ECS limo servisa može da se pohvali činjenicom da sjajno poznaje lepote naše zemlje.

executive car service djerdap

Planine, reke, jezera- kako provesti godišnji odmor 2020?

U Srbiji postoji veliki planinskih lepotica na kojima možete provesti godišnji odmor iz snova, putovanja tokom kojih možete obići divna jezera na kojima se možete kupati, odmarati i uživati!