Vozač ili šofer – ko Vam treba?

Da li ste se nekada zapitali koja je razlika između vozača i šofera (chauffeur)? Ili ste možda mislili da ova dva pojma imaju isto značenje? Ako ste do sada mislili da su u pitanju sinonimi, prevarili ste se!

Razlike između ova dva poziva su velike i prilično jasne. Vozač je čovek čiji je posao da preveze nekoga ili nešto sa jedne destinacije na drugu. I to je to. Vožnja je prioritet. Za razliku od vozača, posao šofera je kompleksniji i zahtevniji. Naravno, i njegov posao je da vozi, ali i da Vam pruži različite korisne informacije o mestu u kom se nalazite. Šofer će se potruditi da se osećate prijatno i da uživate tokom putovanja. Otkako su se pojavili automobili i limuzine, uloga šofera je bila izuzetno važna. Taj vid usluge su mogle sebi da priušte samo bogate porodice. Šofer je morala biti i osoba od poverenja jer je brinula o sigurnosti porodice za koju radi. Takav vid pružanja usluge se nastavio i do danas, pa je razlika između ova dva zanimanja i dalje velika. U ECS limo servisu ćete se susresti sa najboljim šoferima u zemlji. Evo šta ih izdvaja od drugih:

 • Intuitivnost
  Jedna od najvažnijih osobina kvalitetnog osoblja je intuitivnost. Dakle, nemojte se iznenaditi ako Vam naš šofer ponudi upravo ono na šta ste pomislili u tom trenutku – muziku, pauzu za kafu ili novine. Ukoliko ste umorni i potreban Vam je mir, nećete doći u situaciju da slušate ono što Vas ne zanima.
 • Izgled
  Iako je činjenica da odelo ne čini čoveka, izgled ipak dosta govori o njemu. Zbog toga šofer mora biti zdrav, fizički aktivan, uredno obučen i odmoran.
 • Poverenje
  Sve ono o čemu ste razgovarali tokom vožnje sa poslovnim saradnicima ostaje poverljiva informacija. Možete biti sigurni i u potpunosti opušteni.
 • Informacije
  Naši šoferi odlično poznaju grad i spremni su da vam pruže sve informacije kako bi vaš boravak protekao što lepše i bolje.
  Dakle, osim što brinu o Vašoj bezbednosti na putu, šoferi iz ECS limo servisa su posvećeni i pomaganju klijentu.

Razlog više da pozovete ECS i uverite se i sami u kvalitet usluge koji pružamo!

Najnovije vesti

Monovolumen prevoz za sve Vaše potrebe

Ako želite da se vozite sa svojom porodicom, prijateljima ili s timom ljudi sa kojima radite, naša preporuka je Mercedes V Class-e. Vrhunsko, kompaktno Van vozilo biće spremno da ugosti u svojoj kabini čak sedam osoba!

Jedan dan sa ECS-om!

O tome da Vam se može pokvariti automobil dan pre važnog sastanka kom morate da prisustvujete i ne razmišljate! Nije tako velika verovatnoća da se to dogodi. No, i ta mala verovatnoća je dovoljna da se to zaista dogodi!

Odaberite šofera!

Za razliku od posla vozača, posao šofera je značajno kompleksniji i zahtevniji! Šoferima nije jedini cilj da vas prevezu sa jedne destinacije na drugu, već da Vam pruže uslugu vrhunskog kvaliteta koju ćete pamtiti!

+381 63 282-900