fbpx

Aplikacije za putovanje

Da li uopšte možete da zamislite život pre pametnih telefona? Umesto papirnih mapa i pažljivog posmatranja saobraćajnih znakova, sada je dovoljno da uključite navigaciju i pratite uputstva koja Vam daje operater. I ne samo to! Zahvaljujući mobilnom telefonu, uz sebe uvek imate i fotoaparat i kameru u jednom uređaju! Dakle, ne samo da menja gomilu prtljaga, mobilni telefon je tu da Vam pruži neophodne informacije tokom puta. Za što bolji ugođaj i za što veće uživanje osmišljene su i brojne aplikacije koje Vam mogu biti od koristi. ECS limo servis je tu da vaše poslovno i privatno putiovanje učini bezbednim i ugodnim. A u nastavku teksta ćete saznati koje to aplikacije Vam mogu biti od koristi kada putijete!

Rezervacija letova


Ranije ste morali da odete u turističku agenciju ili direktno do predstavništva kompanije sa kojom putujete da biste obezbedili avio karte. Danas to možete uraditi uz samo nekoliko klikova na vašem mobilnom telefonu. Ono što je bitno napomenuti da je važno da imate karticu za internet plaćanje. Nekoliko najpopularnijih aplikacija koje možete koristiti su Hopper, Flyr, Options Away, Kiwi.


Bukiranje hotela/Airbnb


Da li ste nekada doživeli da uplatite smeštaj u hotelu koji ste samo videli na fotografiji i učinilo Vam se da odgovara Vašim potrebama? A onda se ozbiljno razočarali kada ste u isti ušli i shvatili da je u pitanju samo dobra fotografija? Uz Airbnb dobijate tačne informacije, ali i komentare i iskustva posetilaca raznih hotela i apartmana o tome kakav je smeštaj i usluga. Aplikacije koje Vam mogu biti od koristi su i Expedia, Priceline.com,Travelocity.


Turističke atrakcije


Kada ste prvi put u nekom gradu ili zemlji, želite da vidite što više, i da na što bolji način upoznate kulturu tog naroda. Možete se unapred informisati tako što ćete čitati adekvatnu literaturu, ali ukoliko nemate dovoljno vremena da ga posvetite istraživačkom radu, instalirajte neke od sledećih aplikacija na vaš smartfon: CityMapper, Eventbrite, Meetup, Spotted By Locals.


Restorani


Potraga za dobrim restoranom i kvalitetnom hranom nije jednostavna. FoodFinder, Urbanspoon, Yelp su samo neke od aplikacija koje vas mogu dovesti do najfinijih ukusa i najbolje pripremljene hrane.


Za usluge prevoza kontaktirajte Ecs limo servis i uživajte u putovanju!

Najnovije vesti

Na planine sa ECS-om

Koliko poznajete lepote srpskih planina? Ukoliko do sada niste imali prilike da ih posetite i obiđete, predlažemo da vaša naredna destinacija bude upravo jedna od njih.

chafeur in white gloves placing a bottle of water

Vozač ili šofer – ko Vam treba?

Da li ste se nekada zapitali koja je razlika između vozača i šofera (chauffeur)? Ili ste možda mislili da ova dva pojma imaju isto značenje? Ako ste do sada mislili da su u pitanju sinonimi, prevarili ste se!

ECS Limo service travel apps

Aplikacije za putovanje

Da li uopšte možete da zamislite život pre pametnih telefona? Umesto papirnih mapa i pažljivog posmatranja saobraćajnih znakova, sada je dovoljno da uključite navigaciju i pratite uputstva koja Vam daje operater. I ne samo to!