fbpx

Na planine sa ECS-om

Koliko poznajete lepote srpskih planina? Ukoliko do sada niste imali prilike da ih posetite i obiđete, predlažemo da vaša naredna destinacija bude upravo jedna od njih. Ono što izdvaja srpski planinski turizam od ostalih je bogatstvo prirodnih lepota, kulturnih sadržaja i izuzetna gastronomska ponuda. U zavisnosti od toga kakav ugođaj želite sebi da priredite i da li putujete poslovno ili privatno, različita je i ponuda smeštaja- od luksuznih hotela, do seoskih brvnara gde ćete morati da naložite vatru da biste se ugrejali. Ukoliko želite u potpunosti da se opustite i uživate u putovanju, kontaktirajte ECS limo servis i zakažite udoban, pouzdan i luksuzan prevoz do željene destinacije. A u nastavku teksta pročitajte koje to planinske lepotice morate videti što pre!

Foto: Nikola-Knezevic-unsplash
  • Stara planina

Stara planina je udaljena od Beograda 330 km. Tokom pet meseci godišnje je pod snegom, pa predstavlja sjajan izbor za sve ljubitelje zimskih sportova. Postoje staze predviđene i za ljubitelje ekstremnih sportova. Jedan od najlepših predela Stare planine je Babin zub, zaštićen prirodni rezervat. Bilo da putujete poslovno ili privatno, sa porodicom ili društvom, ova planina će ispuniti sva očekivanja!

  • Kopaonik

Kopaonik je najveći planinski masiv u Srbiji. Njegove lepote su zaštićene zakonom, pa je jedan deo obeležen kao nacionalni park. Zahvaljujući bogatoj turističkoj ponudi, vrhunskim hotelima i restoranima, ali i kulturno-istorijskim znamenitostima, Kopaonik predstavlja jednu od najpopularnijih planina u Srbiji.

  • Rudnik

Na samo 100km od Beograda, u srcu Šumadije, nalazi se planina Rudnik. Obrasla bukvom i hrastom, sa brojnim pešačkim stazama, a u neposrednoj blizini većih gradova, Rudnik je pravi izbor za kvalitetno proveden vikend van grada.

  • Fruška gora

Fruška gora je ostrvska planina u Vojvodini, i njen deo je proglašen za prvi nacionalni park Srbije, još davne 1960. godine. Vinogradi, livade, pašnjaci, veliki broj manastira i kulturni značaj izdvajaju ovu planinu od ostalih.

  • Tara

Veličanstvena planina u zapadnom delu Srbije je toliko lepa i posebna da je većim delom pretvorena u nacionalni park. Bogatstvo biljnog i životinjskog sveta, prirodne lepote i raznovrsna ponuda za turiste su razlozi da je obiđete što pre.

Uživajte u prirodi i vremenu koje provedete u njoj! Mi smo tu da Vam obezbedimo najbolji i najkvalitetniji prevoz!

Vaš Executive Car Service!

+381 63 282-900