fbpx

Prednosti iznajmljivanja limuzine tokom zime

Polako ali sigurno nam se primiče i najhladnije godišnje doba. Iako su prve asocijacije na zimu praznici, sneg i vreme provedeno u krugu porodice, za neke je ovo vreme i poslovnih sastanaka i putovanja. Vožnja po blatnjavim i vlažnim kolovozima, gužve i otežano kretanje u saobraćaju mogu biti dodatni uzrok stresa i nervoze. Zbog toga Vam predlažemo da razmislite o alternativama koje imate. Odnosno, ponudićemo Vam najbolju- ECS limo servis! Fokusirajte se na ono što Vam je važno, a nama prepustite da radimo ono u čemu smo najbolji- da Vas prevezemo na željenu lokaciju brzo, sigurno i bezbedno. Neprijatnosti koje ćete izbeći su brojne, a mi ćemo navesti samo one osnovne:

ECS Limo service prevoz zimi
  • Zaleđeni kolovoz
    Vožnja po poledici je neprijatna. Bez obzira na to koliko je Vaše vozačko iskustvo, složićete se da je mnogo komfornije i bolje da sedite udobno zavaljeni na zadnjem sedištu i pripremate se za sastanak, nego da pazite na sve neprilike u kojima se možete naći kada je poledica.
  • Nema čekanja napolju
    Žurite kući ili na poslovni sastanak, napolju sneg, a sve taksi službe zauzete- prilično neprijatan scenario, zar ne?! Sa ličnim šoferom i limuzinom ovaj problem nećete imati- uvek će biti spremni na vreme!
  • Čišćenje automobila
    Zamislite da posle iscrpljujućeg dana na poslu morate da čistite sneg sa svog automobila da biste u njega ušli- i nije neka slika, morate priznati! Ukoliko iznajmite neku od limuzina iz ECS limo servisa, tvrdimo Vam da nećete imati sličnih neprilika. Spreman i ugrejan automobil će Vas čekati kada god poželite.

Nevezano za to koje je godišnje doba, ove prednosti iznajmljivanja limuzine uvek važe. Zbog toga Vam savetujemo da prilikom planiranja narednog poslovnog putovanja ili sastanka, najpre pozovete ECS limo servis i vožnju prepustite profesionalcima.

Posvetite vreme onome u čemu ste najbolji- jer to i mi radimo!

Vaš ECS

+381 63 282-900