Nova Godina sa ECS-om!

Stigao je i decembar! Grad je uveliko okićen i u sve se polako uvlači osećaj iščekivanja najluđe noći u godini. Deci se pričaju bajke o Laponiji i skorom dolasku Deda Mraza, prave se planovi za proslave i putovanja i svi se raduju dugoočekivanom predahu od obaveza. Ipak, da bi sve proteklo baš onako kako zaslužujete- besprekorno, za nekoliko stvari se pobrinite unapred! Evo kratkog podsetnika koji smo Vam  spremili:

Prevoz za novu godinu
Prevoz za Novu Godinu
  • Restoran

Ukoliko slavite u Beogradu i okolini sa društvom i prijateljima, na vreme rezervišite mesto u željenom restoranu ili kafani. Nemojte doći u situaciju da se nervirate jer su kapaciteti Vašeg omiljenog restorana bukirani. Važno je i da unapred znate i broj ljudi koji će sa Vama te noći slaviti, da biste obezbedili dovoljno mesta i uživali u provodu.

  • Frizura i šminka

Standardno velike gužve 31. decembra su svuda, pa i u frizerskim i kozmetičkim salonima. Drage dame, zakažite na vreme svoj termin i uživajte u pripremama. Odvažite se na promene i potrudite se da za doček izgledate drugačije!

  • Odeća

I za novogodišnji autfit se treba pobrinuti na vreme! Kako se godina primiče kraju, tako nas prodavci bombarduju najavama skorih sniženja i popusta. Možete čekati i iskoristiti priliku da pazarite željene komade po nižoj ceni, ali ukoliko spadate u grupu onih koji ne vole da stvari prepuštaju slučaju, odaberite neki upadljiv, interesantan odevni komad na vreme- jer u novogodišnjioj noći je sve dopušteno!

  • Prevoz

Jednu od najvažnijih stavki u novogodišnjoj noći predstavlja prevoz. Gde god da se uputite, gužve su svuda. Nemojte rizikovati da se smrznete ili pokisnete čekajući prevoz! U noći kada sve odiše sjajem i šljokicama, opredelite se za ECS limo servis i obezbedite na vreme dašak glamura. Mi Vam stavljamo na raspolaganje neku od limuzina iz naše flote i ona će učiniti da se te noći osećate posebno.

Neka Vam doček 2020. godine ostane zauvek u najdražim sećanjima, a ECS limo servis partner na kog uvek možete da računate!

Najnovije vesti

Tri bezbednosna razloga da birate limo servis uslugu prevoza

Jedan od najvažnijih kriterijuma koji treba da utiču na odabir adekvatne usluge prevoza defitnitivno je bezbednost!

Top 5 najlošijih navika tokom vožnje!

Kada se vozači udobno osećaju u svom vozilu i na putu, često se dešava da se previše opuste.

Stiže pojačanje- novi Mercedes E Class-e!

ECS kompanija može da se pohvali raznovrsnom flotom luksuznih vozila! Trudimo se da je konstantno unapređujemo kako bismo bili dosledni u obezbeđivanju vrhunske usluge prevoza.

+381 63 282-900