fbpx

Nova Godina sa ECS-om!

Stigao je i decembar! Grad je uveliko okićen i u sve se polako uvlači osećaj iščekivanja najluđe noći u godini. Deci se pričaju bajke o Laponiji i skorom dolasku Deda Mraza, prave se planovi za proslave i putovanja i svi se raduju dugoočekivanom predahu od obaveza. Ipak, da bi sve proteklo baš onako kako zaslužujete- besprekorno, za nekoliko stvari se pobrinite unapred! Evo kratkog podsetnika koji smo Vam  spremili:

Prevoz za novu godinu
Prevoz za Novu Godinu
  • Restoran

Ukoliko slavite u Beogradu i okolini sa društvom i prijateljima, na vreme rezervišite mesto u željenom restoranu ili kafani. Nemojte doći u situaciju da se nervirate jer su kapaciteti Vašeg omiljenog restorana bukirani. Važno je i da unapred znate i broj ljudi koji će sa Vama te noći slaviti, da biste obezbedili dovoljno mesta i uživali u provodu.

  • Frizura i šminka

Standardno velike gužve 31. decembra su svuda, pa i u frizerskim i kozmetičkim salonima. Drage dame, zakažite na vreme svoj termin i uživajte u pripremama. Odvažite se na promene i potrudite se da za doček izgledate drugačije!

  • Odeća

I za novogodišnji autfit se treba pobrinuti na vreme! Kako se godina primiče kraju, tako nas prodavci bombarduju najavama skorih sniženja i popusta. Možete čekati i iskoristiti priliku da pazarite željene komade po nižoj ceni, ali ukoliko spadate u grupu onih koji ne vole da stvari prepuštaju slučaju, odaberite neki upadljiv, interesantan odevni komad na vreme- jer u novogodišnjioj noći je sve dopušteno!

  • Prevoz

Jednu od najvažnijih stavki u novogodišnjoj noći predstavlja prevoz. Gde god da se uputite, gužve su svuda. Nemojte rizikovati da se smrznete ili pokisnete čekajući prevoz! U noći kada sve odiše sjajem i šljokicama, opredelite se za ECS limo servis i obezbedite na vreme dašak glamura. Mi Vam stavljamo na raspolaganje neku od limuzina iz naše flote i ona će učiniti da se te noći osećate posebno.

Neka Vam doček 2020. godine ostane zauvek u najdražim sećanjima, a ECS limo servis partner na kog uvek možete da računate!

Najnovije vesti

EXECUTIVE CAR SERVICE prevoz dece

Bezbedan prevoz Vaše porodice sa ECS!

Postoji mnogo mitova, nedoumica i nesporazuma koji se odnose na rentiranje limuzine! Uobičajena percepcija ovog tipa usluge je da su raskoši limuzine rezervisane isključivo za poslovne ljude.

EXECUTIVE CAR SERVICE limo servis

Provodite previše vremena u automobilu?

Ecs limo servis se bavi prevozom putnika već punih deset godina. Zbog vremena koje naši vozači provode u vozilima, kolektivno smo se opredelili da usvojimo neke zdrave navike kojima čuvamo svoje zdravlje.

EXECUTIVE-CAR-SERVICE-etno-selo

Turističko blago – Etno sela Srbije

Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu u prevozu putnika širom Srbije, tim iz ECS limo servisa može da se pohvali činjenicom da sjajno poznaje lepote naše zemlje.