fbpx

Nove prilike u 2020 za najbolji limo servis u Srbiji!

ECS limo servis sa zadovoljstvom završava ovu poslovnu godinu. Visoke ciljeve koje smo sebi postavili smo ostvarili, a svi naši klijenti su zadovoljni saradnjom koju su ostvarili sa nama. U narednoj godini planiramo da se dalje razvijamo, da širimo i unapredimo našu flotu kako biste Vi imali najbolju uslugu za svoj novac.

U ECS limo servisu Vam na raspolaganju stoji veliki broj različitih vozila sa različitim brojem putnika. Svi naši šoferi su dobro upoznati sa saobraćajem u Beogradu i okolini, te Vam garantujemo da nećete doći u situaciju da kasnite na sastanak, večeru ili aerodrom.
Dodatna prednost naše usluge je u tome što je dostupna u bilo koje doba dana tokom cele godine. ECS je lider u Srbiji kada je u pitanju ovaj vid prevoza. Nudimo različite pakete usluga za Vas i Vaše saradnike. Tarife su fiksne, te Vam tvrdimo da neće biti neprijatnih iznenađenja. Imamo i sve zakonski propisane sertifikate, a ponosni smo nosioci priznanja Firma od poverenja za 2019. godinu.

Ko ne voli kvalitetan i luksuzan prevoz? Bez obzira na svrhu posete, rentiranje limuzine predstavlja najpouzdaniji način prevoza i transporta sa aerodroma. Na taj način ćete ostaviti dobar utisak bez obzira na to da li limuzinu rentirate za sebe, ili za svoje klijente i poslovne saradnike.

Uživajte u vožnji, zaboravite na stres u saobraćaju! Smestite se udobno, rezimirajte utiske sa sastanka ili pošaljite važne mejlove. Limuzina je sjajan izbor i ukoliko ste doputovali na odmor tokom praznika. Nemojte gubiti vreme čekajući taksi prevoz ili rentakar. Zaboravite na velike gužve sada oko praznika- neka Vam odmor počne onog trenutka kada sletite u Beograd!

U narednoj godini Vam želimo dobro zdravlje, puno čarobnih trenutaka provedenih sa porodicom i velike poslovne uspehe! Birajte pažljivo prijatelje, kao i poslovne partnere! Poverenje je neprocenjivo! Zato je ECS limo servis Vaš partner i u narednoj godini!

Srećni praznici! Vaš ECS!

Najnovije vesti

Osvojite vrhove sa ECS-om

Odavno se ovako nismo uželeli boravka u prirodi kao protekla dva meseca! Mir i spokoj koji priroda pruža blagotvorno utiču na čovekovo kako fizičko, tako i mentalno zdravlje.

MI SLAVIMO- VI DOBIJATE!

U maju se rodila vizija ECS i krenula na svoje putovanje. Doživeli smo puno ali na tom putovanju ništa ne bismo postigli bez Vas, naših klijenata.

executive car service putovanja zaovine

Kako isplanirati putovanje ovog leta?

Sa majskim suncem nam stiže i više mogućnosti za slobodno kretanje! U nadi da će se dobre vesti i dalje nizati, planovi za putovanja polako dolaze na dnevni red i tema su porodičnih razgovora.