Nove prilike u 2020 za najbolji limo servis u Srbiji!

ECS limo servis sa zadovoljstvom završava ovu poslovnu godinu. Visoke ciljeve koje smo sebi postavili smo ostvarili, a svi naši klijenti su zadovoljni saradnjom koju su ostvarili sa nama. U narednoj godini planiramo da se dalje razvijamo, da širimo i unapredimo našu flotu kako biste Vi imali najbolju uslugu za svoj novac.

U ECS limo servisu Vam na raspolaganju stoji veliki broj različitih vozila sa različitim brojem putnika. Svi naši šoferi su dobro upoznati sa saobraćajem u Beogradu i okolini, te Vam garantujemo da nećete doći u situaciju da kasnite na sastanak, večeru ili aerodrom.
Dodatna prednost naše usluge je u tome što je dostupna u bilo koje doba dana tokom cele godine. ECS je lider u Srbiji kada je u pitanju ovaj vid prevoza. Nudimo različite pakete usluga za Vas i Vaše saradnike. Tarife su fiksne, te Vam tvrdimo da neće biti neprijatnih iznenađenja. Imamo i sve zakonski propisane sertifikate, a ponosni smo nosioci priznanja Firma od poverenja za 2019. godinu.

Ko ne voli kvalitetan i luksuzan prevoz? Bez obzira na svrhu posete, rentiranje limuzine predstavlja najpouzdaniji način prevoza i transporta sa aerodroma. Na taj način ćete ostaviti dobar utisak bez obzira na to da li limuzinu rentirate za sebe, ili za svoje klijente i poslovne saradnike.

Uživajte u vožnji, zaboravite na stres u saobraćaju! Smestite se udobno, rezimirajte utiske sa sastanka ili pošaljite važne mejlove. Limuzina je sjajan izbor i ukoliko ste doputovali na odmor tokom praznika. Nemojte gubiti vreme čekajući taksi prevoz ili rentakar. Zaboravite na velike gužve sada oko praznika- neka Vam odmor počne onog trenutka kada sletite u Beograd!

U narednoj godini Vam želimo dobro zdravlje, puno čarobnih trenutaka provedenih sa porodicom i velike poslovne uspehe! Birajte pažljivo prijatelje, kao i poslovne partnere! Poverenje je neprocenjivo! Zato je ECS limo servis Vaš partner i u narednoj godini!

Srećni praznici! Vaš ECS!

Najnovije vesti

Muzika, film i ECS!

Kako je leto vreme festivala, odlučili smo da za vas odaberemo par muzičkih i filmskih festivala u Srbiji koje u narednom period možete da posetite!

ECS i ekskluzivne kurirske usluge

Kao limo servis kompanija kojoj je među primarnim uslugama usluga poslovnog prevoza, često smo dobijali zahteve klijenata da u njihovo ime dostavimo poverljiva dokumenta, pozivnice za događaje, ali i poklone. I to nije bilo samo iz praktičnih razloga!

ECS i saradnja sa limo servis kompanijama sveta!

ECS je deo Limo Anywhere-a najveće mreže drumskog tansporta sa preko 5000 umreženih limo servis kompanija na svetu!

+381 63 282-900