fbpx

Nove prilike u 2020 za najbolji limo servis u Srbiji!

ECS limo servis sa zadovoljstvom završava ovu poslovnu godinu. Visoke ciljeve koje smo sebi postavili smo ostvarili, a svi naši klijenti su zadovoljni saradnjom koju su ostvarili sa nama. U narednoj godini planiramo da se dalje razvijamo, da širimo i unapredimo našu flotu kako biste Vi imali najbolju uslugu za svoj novac.

U ECS limo servisu Vam na raspolaganju stoji veliki broj različitih vozila sa različitim brojem putnika. Svi naši šoferi su dobro upoznati sa saobraćajem u Beogradu i okolini, te Vam garantujemo da nećete doći u situaciju da kasnite na sastanak, večeru ili aerodrom.
Dodatna prednost naše usluge je u tome što je dostupna u bilo koje doba dana tokom cele godine. ECS je lider u Srbiji kada je u pitanju ovaj vid prevoza. Nudimo različite pakete usluga za Vas i Vaše saradnike. Tarife su fiksne, te Vam tvrdimo da neće biti neprijatnih iznenađenja. Imamo i sve zakonski propisane sertifikate, a ponosni smo nosioci priznanja Firma od poverenja za 2019. godinu.

Ko ne voli kvalitetan i luksuzan prevoz? Bez obzira na svrhu posete, rentiranje limuzine predstavlja najpouzdaniji način prevoza i transporta sa aerodroma. Na taj način ćete ostaviti dobar utisak bez obzira na to da li limuzinu rentirate za sebe, ili za svoje klijente i poslovne saradnike.

Uživajte u vožnji, zaboravite na stres u saobraćaju! Smestite se udobno, rezimirajte utiske sa sastanka ili pošaljite važne mejlove. Limuzina je sjajan izbor i ukoliko ste doputovali na odmor tokom praznika. Nemojte gubiti vreme čekajući taksi prevoz ili rentakar. Zaboravite na velike gužve sada oko praznika- neka Vam odmor počne onog trenutka kada sletite u Beograd!

U narednoj godini Vam želimo dobro zdravlje, puno čarobnih trenutaka provedenih sa porodicom i velike poslovne uspehe! Birajte pažljivo prijatelje, kao i poslovne partnere! Poverenje je neprocenjivo! Zato je ECS limo servis Vaš partner i u narednoj godini!

Srećni praznici! Vaš ECS!

Najnovije vesti

EXECUTIVE CAR SERVICE limo servis

Provodite previše vremena u automobilu?

Ecs limo servis se bavi prevozom putnika već punih deset godina. Zbog vremena koje naši vozači provode u vozilima, kolektivno smo se opredelili da usvojimo neke zdrave navike kojima čuvamo svoje zdravlje.

EXECUTIVE-CAR-SERVICE-etno-selo

Turističko blago – Etno sela Srbije

Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu u prevozu putnika širom Srbije, tim iz ECS limo servisa može da se pohvali činjenicom da sjajno poznaje lepote naše zemlje.

executive car service djerdap

Planine, reke, jezera- kako provesti godišnji odmor 2020?

U Srbiji postoji veliki planinskih lepotica na kojima možete provesti godišnji odmor iz snova, putovanja tokom kojih možete obići divna jezera na kojima se možete kupati, odmarati i uživati!