fbpx

Skijanje u Srbiji – nekoliko saveta za pun ugođaj

Januar je već odmakao i skijališta u Srbiji su okupirali turisti iz zemlje i sveta. Svi oni koji uživaju u zimskim sportovima su isplanirali svoje vreme na nekoj od srpskih planinskih lepotica. Prevoz do skijališta prepustite nama, bilo da putujete sa porodicom, prijateljima ili kolegama sa posla, vreme koje ćete provesti na planini treba iskoristiti da se odmorite i rekreirate, a najvažnije- da se opustite i uživate.

Za vaš bezbedan transport do izabranog ski centra je tu Vaš ECS- pouzdan partner u svako doba godine i u svim vremenskim uslovima. Neka Vaš zimski odmor bude prilika da se u potpunosti relaksirate. Nemojte razmišljati o stanju na putevima, parkingu ili čišćenju snega sa vozila. Pozovite ECS i, u zavisnosti od broja putnika, izaberite neku od limuzina iz naše flote. A evo i još nekoliko saveta koji će Vam ovu zimu i zimovanje učiniti nezaboravnim:

  • Unapred se opredelite kakvo zimovanje želite

Jasno je da unapred morate odlučiti da li ćete otići u osamljenu planinsku kuću ili neki popularni ski centar. Hoteli nude različite pogodnosti, a sve ono što želite da iskusite, najbolje je da rezervišete na vreme. Januar i februar su najatraktivniji meseci za sve ljubitelje zimskih sportova, pa ako biste da izbegnete gužvu, decembar i mart su takođe atraktivni skijašima.

  • Jedite bolje i više spavajte

Kada kažemo da treba da jedete bolje, mislimo na to da Vaši obroci treba da budu prilagođeni pojačanoj fizičkoj aktivnosti. Boravak na planinskom vazduhu je zdrav i dobar za Vaše telo, ali je kvalitetan san podjednako važan. Ne dozvolite sebi da vas odmor iscrpi.

  • Sitnice koje je neophodno poneti

Nekoliko sitnica je neophodno poneti na planinu da biste mogli tokom dana nesmetano da uživate:

  1. Naočare za sunce- uzivanje u sunčanom danu nemojte pokvariti praveći grimase!
  2. Krema sa zaštitnim UV faktorom- visok nivo zračenja može nepovoljno uticati na kožu lica. Zato obavezno spakujte kremu za sunčanje i nanoste je redovno na sve delove tela koji su izloženi suncu.
  3. Ranac- poželjno je da imate ranac, a u rancu vodu i zdrave grickalice. Osveženje uvek dobro dođe!

I, naravno, ECS za sve usluge prevoza do skijališta!

Najnovije vesti

Edukacija u doba COVID3

Uvek je pravo vreme za edukaciju!

lučili smo da posmatramo drugačije. Odlučili smo se da kažemo ne svemu što ima prizvuk pesimizma. Odlučlili smo se da donesemo najbolje odluke za naše zaposlene, ali i vas, naše klijente, onoliko koliko uslovi dozvoljavaju.

Mere u cilju sprečavanja širenja COVID-19

Situacija koju je u svetu izazvao COVID 19 je veoma teška. Ceo svet se ujedinio u borbi sa virusom koji je ljude fizički izolovao, razdvojio jedne od drugih, koji je odneo mnoge živote. A ipak, svet ne staje, ne može da stane.

Man holding a mercedes steering wheel in white gloves

Koje su alternative gradskom i svim ostalim tipovima prevoza?

Ukoliko i dalje imate neke neodložne, važne sastanke, uzmite u obzir da vam ECS i dalje stoji na raspolaganju.