fbpx

Skijanje u Srbiji – nekoliko saveta za pun ugođaj

Januar je već odmakao i skijališta u Srbiji su okupirali turisti iz zemlje i sveta. Svi oni koji uživaju u zimskim sportovima su isplanirali svoje vreme na nekoj od srpskih planinskih lepotica. Prevoz do skijališta prepustite nama, bilo da putujete sa porodicom, prijateljima ili kolegama sa posla, vreme koje ćete provesti na planini treba iskoristiti da se odmorite i rekreirate, a najvažnije- da se opustite i uživate.

Za vaš bezbedan transport do izabranog ski centra je tu Vaš ECS- pouzdan partner u svako doba godine i u svim vremenskim uslovima. Neka Vaš zimski odmor bude prilika da se u potpunosti relaksirate. Nemojte razmišljati o stanju na putevima, parkingu ili čišćenju snega sa vozila. Pozovite ECS i, u zavisnosti od broja putnika, izaberite neku od limuzina iz naše flote. A evo i još nekoliko saveta koji će Vam ovu zimu i zimovanje učiniti nezaboravnim:

  • Unapred se opredelite kakvo zimovanje želite

Jasno je da unapred morate odlučiti da li ćete otići u osamljenu planinsku kuću ili neki popularni ski centar. Hoteli nude različite pogodnosti, a sve ono što želite da iskusite, najbolje je da rezervišete na vreme. Januar i februar su najatraktivniji meseci za sve ljubitelje zimskih sportova, pa ako biste da izbegnete gužvu, decembar i mart su takođe atraktivni skijašima.

  • Jedite bolje i više spavajte

Kada kažemo da treba da jedete bolje, mislimo na to da Vaši obroci treba da budu prilagođeni pojačanoj fizičkoj aktivnosti. Boravak na planinskom vazduhu je zdrav i dobar za Vaše telo, ali je kvalitetan san podjednako važan. Ne dozvolite sebi da vas odmor iscrpi.

  • Sitnice koje je neophodno poneti

Nekoliko sitnica je neophodno poneti na planinu da biste mogli tokom dana nesmetano da uživate:

  1. Naočare za sunce- uzivanje u sunčanom danu nemojte pokvariti praveći grimase!
  2. Krema sa zaštitnim UV faktorom- visok nivo zračenja može nepovoljno uticati na kožu lica. Zato obavezno spakujte kremu za sunčanje i nanoste je redovno na sve delove tela koji su izloženi suncu.
  3. Ranac- poželjno je da imate ranac, a u rancu vodu i zdrave grickalice. Osveženje uvek dobro dođe!

I, naravno, ECS za sve usluge prevoza do skijališta!

Najnovije vesti

Kopaonik biznis forum prevoz

Na Kopaonik biznis forum sa ECS-om

Bliži se jedan od najznačajnijih poslovnih događaja u godini, Kopaonik biznis forum 2020. Ova manifestacija, koja će se održati od 1. do 4. marta, okuplja veliki broj ljudi iz zemlje i sveta.

Skijanje u Srbiji – nekoliko saveta za pun ugođaj

Vreme koje ćete provesti na planini treba iskoristiti da se odmorite i rekreirate, a najvažnije- da se opustite i uživate.

Nove prilike u 2020 za najbolji limo servis u Srbiji!

Visoke ciljeve koje smo sebi postavili smo ostvarili, a svi naši klijenti su zadovoljni saradnjom koju su ostvarili sa nama.