fbpx

Skijanje u Srbiji – nekoliko saveta za pun ugođaj

Januar je već odmakao i skijališta u Srbiji su okupirali turisti iz zemlje i sveta. Svi oni koji uživaju u zimskim sportovima su isplanirali svoje vreme na nekoj od srpskih planinskih lepotica. Prevoz do skijališta prepustite nama, bilo da putujete sa porodicom, prijateljima ili kolegama sa posla, vreme koje ćete provesti na planini treba iskoristiti da se odmorite i rekreirate, a najvažnije- da se opustite i uživate.

Za vaš bezbedan transport do izabranog ski centra je tu Vaš ECS- pouzdan partner u svako doba godine i u svim vremenskim uslovima. Neka Vaš zimski odmor bude prilika da se u potpunosti relaksirate. Nemojte razmišljati o stanju na putevima, parkingu ili čišćenju snega sa vozila. Pozovite ECS i, u zavisnosti od broja putnika, izaberite neku od limuzina iz naše flote. A evo i još nekoliko saveta koji će Vam ovu zimu i zimovanje učiniti nezaboravnim:

  • Unapred se opredelite kakvo zimovanje želite

Jasno je da unapred morate odlučiti da li ćete otići u osamljenu planinsku kuću ili neki popularni ski centar. Hoteli nude različite pogodnosti, a sve ono što želite da iskusite, najbolje je da rezervišete na vreme. Januar i februar su najatraktivniji meseci za sve ljubitelje zimskih sportova, pa ako biste da izbegnete gužvu, decembar i mart su takođe atraktivni skijašima.

  • Jedite bolje i više spavajte

Kada kažemo da treba da jedete bolje, mislimo na to da Vaši obroci treba da budu prilagođeni pojačanoj fizičkoj aktivnosti. Boravak na planinskom vazduhu je zdrav i dobar za Vaše telo, ali je kvalitetan san podjednako važan. Ne dozvolite sebi da vas odmor iscrpi.

  • Sitnice koje je neophodno poneti

Nekoliko sitnica je neophodno poneti na planinu da biste mogli tokom dana nesmetano da uživate:

  1. Naočare za sunce- uzivanje u sunčanom danu nemojte pokvariti praveći grimase!
  2. Krema sa zaštitnim UV faktorom- visok nivo zračenja može nepovoljno uticati na kožu lica. Zato obavezno spakujte kremu za sunčanje i nanoste je redovno na sve delove tela koji su izloženi suncu.
  3. Ranac- poželjno je da imate ranac, a u rancu vodu i zdrave grickalice. Osveženje uvek dobro dođe!

I, naravno, ECS za sve usluge prevoza do skijališta!

Najnovije vesti

mercedes-benz-s-class-wv223

Nova Mercedes S klasa – Briga o onome što je važno.

Divne vesti za sve pasionirane ljubitelje kompanije Mercedes- novi Mercedes S klase (W223) je ugledao svetlost dana!

ECS polazak u skolu

Polazak u školu- kako da ga učinite posebnim!

Postoji mnogo načina da ukažete pažnju svom detetu. Ukoliko ove godine polazi u školu.

6 zlatnih pravila za odabir najboljeg limo servisa

Možda će Vam se u prvi mah učiniti mnogo, ali šest saveta koje ćemo Vam predstaviti u nastavku teksta mogu Vam biti vodilja za odabir limo servisa u bilo kojoj zemlji na svetu!