fbpx

Na Kopaonik biznis forum sa ECS-om

Bliži se jedan od najznačajnijih poslovnih događaja u godini, Kopaonik biznis forum 2020. Ova manifestacija, koja će se održati od 1. do 4. marta, okuplja veliki broj ljudi iz zemlje i sveta.

Kroz različita predavanja i razgovore cilj je da se razvijaju planovi i strategije za dalji napredak i i razvoj nauke i privrede naše zemlje. Ukoliko ćete i Vi biti deo ovog događaja, kontaktirajte ECS još danas i obezbedite kvalitetan, luksuzan i pouzdan prevoz do Kopaonika.

Zažto je ECS baš pravi izbor, evo nekoliko dokaza koji govore u prilog tome:

 • Flota
  Našu flotu čine Mercedesove limuzine E i S klase, kao i Mercedesova vozila za prevoz većeg broja putnika (minivan i minibus). Luksuzno opremljeni za Vaš najprijatniji ugođaj, sedišta presvučena kožom, klimatizovan i besprekorno uredan prostor učiniće da Vaš put do Kopaonika protekne besprekorno!
 • Šoferi
  Naši šoferi su prošli kroz niz obuka i pregleda da bi radili svoj posao. Odlično poznaju Beograd, ali i Srbiju, pa Vam stoje na usluzi za sve neophodne informacije. Zahvaljujući njima nećete morati da brinete o prevozu sa i do aerodroma, parkingu ili gužvama u saobraćaju. Na Vama je samo da se udobno smestite i uživate u vožnji.
 • Usluge
  Stojimo Vam na raspolaganju tačno onoliko koliko smo Vam potrebni. Jedan dan ili više dana, kontaktirajte nas jer smo spremni za svaki vid dogovora.
  U poslovnom svetu limuzina i vozač nisu stvar luksuza i prestiža- stvar su potrebe! Naš posao je da brinemo o saobraćaju i stanju na putevima, a Vaš da se opustite i pripremite za sastanke i predavanja.

Do Kopaonika sa ECS-om- jer je tako najbolje!

Najnovije vesti

Edukacija u doba COVID3

Uvek je pravo vreme za edukaciju!

lučili smo da posmatramo drugačije. Odlučili smo se da kažemo ne svemu što ima prizvuk pesimizma. Odlučlili smo se da donesemo najbolje odluke za naše zaposlene, ali i vas, naše klijente, onoliko koliko uslovi dozvoljavaju.

Mere u cilju sprečavanja širenja COVID-19

Situacija koju je u svetu izazvao COVID 19 je veoma teška. Ceo svet se ujedinio u borbi sa virusom koji je ljude fizički izolovao, razdvojio jedne od drugih, koji je odneo mnoge živote. A ipak, svet ne staje, ne može da stane.

Man holding a mercedes steering wheel in white gloves

Koje su alternative gradskom i svim ostalim tipovima prevoza?

Ukoliko i dalje imate neke neodložne, važne sastanke, uzmite u obzir da vam ECS i dalje stoji na raspolaganju.