fbpx

Na Kopaonik biznis forum sa ECS-om

Bliži se jedan od najznačajnijih poslovnih događaja u godini, Kopaonik biznis forum 2020. Ova manifestacija, koja će se održati od 1. do 4. marta, okuplja veliki broj ljudi iz zemlje i sveta.

Kroz različita predavanja i razgovore cilj je da se razvijaju planovi i strategije za dalji napredak i i razvoj nauke i privrede naše zemlje. Ukoliko ćete i Vi biti deo ovog događaja, kontaktirajte ECS još danas i obezbedite kvalitetan, luksuzan i pouzdan prevoz do Kopaonika.

Zažto je ECS baš pravi izbor, evo nekoliko dokaza koji govore u prilog tome:

 • Flota
  Našu flotu čine Mercedesove limuzine E i S klase, kao i Mercedesova vozila za prevoz većeg broja putnika (minivan i minibus). Luksuzno opremljeni za Vaš najprijatniji ugođaj, sedišta presvučena kožom, klimatizovan i besprekorno uredan prostor učiniće da Vaš put do Kopaonika protekne besprekorno!
 • Šoferi
  Naši šoferi su prošli kroz niz obuka i pregleda da bi radili svoj posao. Odlično poznaju Beograd, ali i Srbiju, pa Vam stoje na usluzi za sve neophodne informacije. Zahvaljujući njima nećete morati da brinete o prevozu sa i do aerodroma, parkingu ili gužvama u saobraćaju. Na Vama je samo da se udobno smestite i uživate u vožnji.
 • Usluge
  Stojimo Vam na raspolaganju tačno onoliko koliko smo Vam potrebni. Jedan dan ili više dana, kontaktirajte nas jer smo spremni za svaki vid dogovora.
  U poslovnom svetu limuzina i vozač nisu stvar luksuza i prestiža- stvar su potrebe! Naš posao je da brinemo o saobraćaju i stanju na putevima, a Vaš da se opustite i pripremite za sastanke i predavanja.

Do Kopaonika sa ECS-om- jer je tako najbolje!

+381 63 282-900