fbpx

Na sneg sa ECS-om!

Odavno nije bila ovakva zima u Beogradu: snega gotovo da nije bilo, a ono o čemu se najviše pričalo su respiratorne infekcije i zagađen vazduh. Sanke su ostale odložene do daljnjeg. A morate priznati da sneg nedostaje, čak iako ga ne volite previše! Zbog toga razmislite da otputujete na neku od planina u Srbiji i doživite snežnu čaroliju. ECS vam, kao i uvek, stoji na raspologanju za usluge prevoza. Evo nekoliko dodatnih razloga zašto bi trebalo još danas da isplanirate neko lepo putovanje van grada:

Iznajmljivanje limuzina za putovanje na zimovanje
Iznajmljivanje limuzina za putovanje na zimovanje
 • Sneg
  Ukoliko imate decu, nema potrebe da vas ubeđujemo- mališani ga obožavaju! Sankanje, skijanje, Sneško Belić- deci je to nezaboravno iskustvo i doživljaj. A i svi vi koji niste deca morate priznati da je divno posmatrati kako pada sneg, pa makar iz tople prostorije dok ispjate čaj.
 • Hrana
  Svi se opuste malo tokom zime! Svi oni slojevi odeće, zimske jakne i kaputi, omogućavaju da se eventualni višak kilograma ne vidi. A do leta ostaje dovoljno vremena da se stvari poprave! Zato dajte sebi oduška i ponekad uživajte u specijalitetima koji vam tokom leta ne bi pali na pamet!
 • Zimski sportovi
  Skijanje je sjajno! Nema boljeg načina da osetite lepotu zimskog dana nego na ski stazi. Ukoliko ne spadate u grupu onih koji vladaju ovom veštinom, klisko i sanke će vam svakako doneti puno zabave i smeha! Ne ustručavajte se- najvažnije je da uživate!
 • Loša frizura- nikakav problem
  Stavite kapu i problem rešen! Sve one brige koje ženama nosi leto, zima jednostavno- sakrije! Vreme uloženo u ulepšavanje zamenite za vreme provedeno napolju, na svežem vazduhu.
 • Vazduh
  Mnogo se priča o zagađenju i svi postajemo svesni da je to ozbiljan problem! Na planinama nema smoga! Dišite punim plućima!
 • Tople kupke i saune
  Nema boljeg trenutka za toplu kupku ili saunu, nego dok napolju pada sneg. Poklonite sebi ovakav mali užitak i nećete se pokajati!

Za prijatnu vožnju i pun ugođaj u putovanju, pozovite profesionalce- Vaš ECS!

Najnovije vesti

EXECUTIVE CAR SERVICE limo servis

Provodite previše vremena u automobilu?

Ecs limo servis se bavi prevozom putnika već punih deset godina. Zbog vremena koje naši vozači provode u vozilima, kolektivno smo se opredelili da usvojimo neke zdrave navike kojima čuvamo svoje zdravlje.

EXECUTIVE-CAR-SERVICE-etno-selo

Turističko blago – Etno sela Srbije

Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu u prevozu putnika širom Srbije, tim iz ECS limo servisa može da se pohvali činjenicom da sjajno poznaje lepote naše zemlje.

executive car service djerdap

Planine, reke, jezera- kako provesti godišnji odmor 2020?

U Srbiji postoji veliki planinskih lepotica na kojima možete provesti godišnji odmor iz snova, putovanja tokom kojih možete obići divna jezera na kojima se možete kupati, odmarati i uživati!