fbpx

Banjski turizam uz ECS

I dok se mart ubrzano primiče, ove godine u Srbiji praktično i da nije bilo zime. Prolećne temperature su bile i tokom većeg dela februara pa se polako i odmori planiraju. Za sve zaljubljenike u prirodu, u nastavku teksta ćemo vam predložiti nekoliko banja u Srbiji koje bi trebalo da posetite. Ono što je prednost ovog tipa turizma je što ne morate da izdvojite ni mnogo vremena, ni mnogo novca. A promena će vam prijati, to je sigurno. Ono što ne treba menjati je ECS, najpouzdaniji limo servis u zemlji. Stojimo vam na raspolaganju za sve usluge pojedinačnog i grupnog prevoza. A evo i nekoliko ideja gde možete otputovati sa nama:

 • Vrnjačka Banja
  Verovatno najpoznatija i najpopularnija banja u zemlji. Razlikuje se od drugih po bogatom kulturno- umetničkom programu tokom cele godine. Prelepi parkovi, čist vazduh i restorani domaće kuhinje će vaš boravak učiniti nezaboravnim. Što se tiče smeštaja, možete birati privatni apartmanski smeštaj, a na raspolaganju su vam i neki od luksuznih banjskih hotela. Ukoliko odete sa voljenom osobom, ne zaboravite da ponesete katanac za Most ljubavi!
 • Sokobanja
  U centralnom delu Istočne Srbije, okružena planinama, nalazi se Sokobanja, pravi biser banjskog turizma. Brojni termalni izvori, izletišta, sastav vazduha izdvajaju je od ostalih banja u zemlji. Stevan Sremac, Meša Selimović, Branislav Nušić su bili stalni posetioci Sokobanje. Posetite je i vi!
 • Gornja Trepča
  U neposrednoj blizini Čačka i Gornjeg Milanovca nalazi se atomska banja Gornja Trepča. Termalna voda ove banje je najproučavanija termalna voda u zemlji i predstavlja pravu retkost zahvaljujući svojim lekovitim svojstvima. Posetite ovu banju i oporavite svoj duh i telo!
 • Sijarinska banja
  Nijedna banja u Srbiji nema više gejzira od Sijarinske- i upravo su oni prava turistička atrakcija. Ova banja se nalazi u blizini Leskovca i broji čak 18 izvora tople vode. Okolna brda štite Sijarinsku banju od vetrova, pa je klima izuzetno povoljna.

Ove i još mnoge druge banje možete posetiti tokom cele godine. Ono što ne treba menjati je ECS- Vaš pouzdan partner na svakom putovanju!

+381 63 282-900