Banjski turizam uz ECS

I dok se mart ubrzano primiče, ove godine u Srbiji praktično i da nije bilo zime. Prolećne temperature su bile i tokom većeg dela februara pa se polako i odmori planiraju. Za sve zaljubljenike u prirodu, u nastavku teksta ćemo vam predložiti nekoliko banja u Srbiji koje bi trebalo da posetite. Ono što je prednost ovog tipa turizma je što ne morate da izdvojite ni mnogo vremena, ni mnogo novca. A promena će vam prijati, to je sigurno. Ono što ne treba menjati je ECS, najpouzdaniji limo servis u zemlji. Stojimo vam na raspolaganju za sve usluge pojedinačnog i grupnog prevoza. A evo i nekoliko ideja gde možete otputovati sa nama:

 • Vrnjačka Banja
  Verovatno najpoznatija i najpopularnija banja u zemlji. Razlikuje se od drugih po bogatom kulturno- umetničkom programu tokom cele godine. Prelepi parkovi, čist vazduh i restorani domaće kuhinje će vaš boravak učiniti nezaboravnim. Što se tiče smeštaja, možete birati privatni apartmanski smeštaj, a na raspolaganju su vam i neki od luksuznih banjskih hotela. Ukoliko odete sa voljenom osobom, ne zaboravite da ponesete katanac za Most ljubavi!
 • Sokobanja
  U centralnom delu Istočne Srbije, okružena planinama, nalazi se Sokobanja, pravi biser banjskog turizma. Brojni termalni izvori, izletišta, sastav vazduha izdvajaju je od ostalih banja u zemlji. Stevan Sremac, Meša Selimović, Branislav Nušić su bili stalni posetioci Sokobanje. Posetite je i vi!
 • Gornja Trepča
  U neposrednoj blizini Čačka i Gornjeg Milanovca nalazi se atomska banja Gornja Trepča. Termalna voda ove banje je najproučavanija termalna voda u zemlji i predstavlja pravu retkost zahvaljujući svojim lekovitim svojstvima. Posetite ovu banju i oporavite svoj duh i telo!
 • Sijarinska banja
  Nijedna banja u Srbiji nema više gejzira od Sijarinske- i upravo su oni prava turistička atrakcija. Ova banja se nalazi u blizini Leskovca i broji čak 18 izvora tople vode. Okolna brda štite Sijarinsku banju od vetrova, pa je klima izuzetno povoljna.

Ove i još mnoge druge banje možete posetiti tokom cele godine. Ono što ne treba menjati je ECS- Vaš pouzdan partner na svakom putovanju!

Najnovije vesti

Za dan kao iz bajke!

Pored Mercedesa E i S klase, Van vozila i minibusa, posedujemo i Lincoln Town Car Krystal Big produženu limuzinu koja je neretko čest odabir naših klijenata mladenaca! Ona je prava moderna kočija iz bajke! Sigurni smo da će vaš dan učniti posebnim!

Koliko je automobila na svetu?

Da li ste se ikada pitali koliko ima vozila na svetu? A koliko je automobila među njima? Do sada smo zasigurno znali samo broj vozila u našoj garaži! No, odlučili smo da ove nedelje za vas istražimo koliko je to automobila trenutno na svetu, kao i koje su zemlje i kompanije najveći proizvođači vozila! Spremite se da se iznenadite!

Značaj redovnog servisiranja automobila

Da biste uštedeli novac na duži vremenski period, važno je da redovno održavate vaše vozilo! I ne samo da štedite novac, već obezbeđujete sigurnu, udobnu i bezbrižnu vožnju, što je daleko važnije. ECS vozila su redovno servisirana, te kad kažemo da se sa nama vozite bez brige, čvrsto stojimo iza toga! A evo o čemu sve vi treba da vodite računa da biste bili sigurni tokom vožnje!