fbpx

Poklon za 8.mart- evo ideja!

Praznik žena se približava! Ovaj datum se obeležava kao Međunarodni dan žena još od 1909. godine kao dan borbe za žensku političku, ekonomsku i socijalnu ravnopravnost. I ono što je postalo deo tradicije, barem kod nas, jeste da žene tog dana dobijaju poklone. Mame, bake, partnerke, saradnice- sve one zaslužuju barem mali znak pažnje tog dana. Ukoliko se do sada niste opredelili za to šta da im poklonite, evo nekoliko predloga koji će vam olakšati izbor, a vaše dame oduševiti!


Cveće
Cveće je pravi poklon za sve žene! Cveće se poklanja učiteljicama, sardnicama, prijateljicama, partnerki. Ono na šta je važno da obratite pažnju prilikom izbora cvetnog aranžmana je koji cvetovi će ga činiti, jer svaki od njih ima posebnu simboliku i značenje. I, ono što je takođe važno, jeste da sa cvećem ne morate preterivati- jedna ruža će sigurno izmamiti osmeh i ulepšati dan!

Slatkiši
Čokolada! Čokolada u svim oblicima! Praline, bombonjere, slatki paketići- šta god da izaberete od ovoga, nećete se pokajati. Uz ove poslastice možete napisati neku lepu, zanimljivu poruku i na taj način ukazati pažnju. I čokoladne poslastice su pogodne da ih poklonite kako damama koje su vam bliske, tako i onima koje su vam poslovne saradnice, komšinice, poznanice.


Kozmetika
Jedno je zajedničko večini žena- obožavaju kozmetiku! A još ako je sve to lepo upakovano u neki neseser ili tašnicu- dobar utisak je zagarantovan! Prednost ovog tipa poklona je što ne morate puno vremena da utrošite na odabir- u svakoj bolje snadbevenoj drogeriji ili parfimeriji vas čekaju pripremljeni paketići!


Limuzina
Ne, naravno da ne mislimo da treba da im poklonite limuzinu! Ali romantičnu vožnju limuzinom- što da ne! Podrazumeva se da ovakvo iznenađenje treba da dobije ona, vama posebna dama. Zakažite romantičnu večeru i pozovite ECS limo servis, najbolji limo servis u gradu i svoju voljenu ovog 8. marta ostavite bez daha!

Pozovite nas što pre! Vaš ECS!

+381 63 282-900