fbpx

Poklon za 8.mart- evo ideja!

Praznik žena se približava! Ovaj datum se obeležava kao Međunarodni dan žena još od 1909. godine kao dan borbe za žensku političku, ekonomsku i socijalnu ravnopravnost. I ono što je postalo deo tradicije, barem kod nas, jeste da žene tog dana dobijaju poklone. Mame, bake, partnerke, saradnice- sve one zaslužuju barem mali znak pažnje tog dana. Ukoliko se do sada niste opredelili za to šta da im poklonite, evo nekoliko predloga koji će vam olakšati izbor, a vaše dame oduševiti!


Cveće
Cveće je pravi poklon za sve žene! Cveće se poklanja učiteljicama, sardnicama, prijateljicama, partnerki. Ono na šta je važno da obratite pažnju prilikom izbora cvetnog aranžmana je koji cvetovi će ga činiti, jer svaki od njih ima posebnu simboliku i značenje. I, ono što je takođe važno, jeste da sa cvećem ne morate preterivati- jedna ruža će sigurno izmamiti osmeh i ulepšati dan!

Slatkiši
Čokolada! Čokolada u svim oblicima! Praline, bombonjere, slatki paketići- šta god da izaberete od ovoga, nećete se pokajati. Uz ove poslastice možete napisati neku lepu, zanimljivu poruku i na taj način ukazati pažnju. I čokoladne poslastice su pogodne da ih poklonite kako damama koje su vam bliske, tako i onima koje su vam poslovne saradnice, komšinice, poznanice.


Kozmetika
Jedno je zajedničko večini žena- obožavaju kozmetiku! A još ako je sve to lepo upakovano u neki neseser ili tašnicu- dobar utisak je zagarantovan! Prednost ovog tipa poklona je što ne morate puno vremena da utrošite na odabir- u svakoj bolje snadbevenoj drogeriji ili parfimeriji vas čekaju pripremljeni paketići!


Limuzina
Ne, naravno da ne mislimo da treba da im poklonite limuzinu! Ali romantičnu vožnju limuzinom- što da ne! Podrazumeva se da ovakvo iznenađenje treba da dobije ona, vama posebna dama. Zakažite romantičnu večeru i pozovite ECS limo servis, najbolji limo servis u gradu i svoju voljenu ovog 8. marta ostavite bez daha!

Pozovite nas što pre! Vaš ECS!

Najnovije vesti

Da li je pametno grejati kabinu automobila pre vožnje?

Temperaturu ispod nule malo ko voli, a posebno kada treba ući u auto! Da li ste od onih koji pre nego što krenu da voze, upale grejanje kako bi se kabina zgrejala, pa tek onda voze? To i nije baš dobro za vaš auto! Evo zbog čega!

Šta ako vam se auto zaglavi u snegu?

Ovih dana i ako niste na planini, velika je verovatnoća da ćete se susresti sa snegom! Ako vam se ne vozi po snegu, tu smo za vas! A tu smo i da vam damo par saveta ako vam se auto zaglavi u snegu!

Priprema auta za putovanje na planinu

Ukoliko se u ovom periodu odlučite za put na neku od planina Srbije, ECS kompanija je tu da vas bezbedno preveze do tamo! No, ukoliko odlučite da se ipak vozite sami, važno je da svoj auto pripremite za putovanje snežnim planinskim putevima! Evo nekoliko saveta za vas!