fbpx

Šta je to što luksuznu uslugu vožnje čini ,,luksuznom”?

Veliki broj kompanija koje pružaju limo servis usluge odlučuju da se predstave kao kompanije koje nude ,,luksuznu uslugu prevoza”. No, kako da znate da li je ona zaista ,,luksuzna”? Da li je dovoljno da poseduje luksuzne modele vozila? Ili da među svojim šoferima ima profesionalce sa iskustvom? Ili nešto treće? Evo kako da je prepoznate!

Zagarantovana sigurnost

Sigurnost je na prvom mestu! Respektabilna i luksuzna limo servis kompanija redovno održava svoja vozila! Takođe, pažljivo bira šofere svoje kompanije! Profesionalni šoferi luksuznih limo servis kompanija moraju da imaju odgovarajuće vozačke kvalifikacije, ali i da imaju minimum 6 godina vozačkog iskustva. Na kraju, moraju da prođu proveru vožnje koju organizuje kompanija. Bez obzira na sve pogodnosti, sigurnost putnika je prioritet!

Ekskluzivne pogodnosti

Pogodnosti koje dolaze sa flotom vozila kompanije, logično, prva su informacija o tome da li se usluga može smatrati luksuznom ili ne. Luksuzna limo servis kompanija ne bi trebalo da poseduje samo već viđena vozila! Štaviše, ako je flota opremljena novim modelima vozila koja imaju status ,,luksuznih”, utoliko je i ona luksuznija! Takođe, potražite one pogodnosti koje nećete naći u većini drugih limo servis kompanija. Na primer, grejana zadnja sedišta, sedišta za masažu, surround zvuk, prijatna ambijentalna svetla, mogućnost putovanja sa kućnim ljubimcima…

Profesionalni šoferi

Luksuzna usluga vožnje ne bi trebalo da liči na uobičajenu vožnju, a tu veliku ulogu imaju šoferi! Zbog njih ćete se osećati kao da ste deo porodice- pružiće Vam poseban tretman od trenutka kada uđete u vozilo. Bez obzira na to koliko je kvalitetna i ekstravagantna flota vozila koju kompanija poseduje, ukoliko šoferi nisu profesionalni, ,,luksuzno” u predstavljanju kompanije se dovodi u pitanje. Prioritet su sigurnost i Vaše zadovoljstvo, a šoferi luksuznih limo servisa će to jasno pokazati! A kako razlikovati profesionalne šofere od vozača koji Vas samo prevoze, možete pročitati OVDE.

Pun paket!

Luksuzna limo servis kompanija je kompletna! Sigurna je i pouzdana, sa flotom koja broji nove modele vozila, a koja voze iskusni profesionalni šoferi čiju ćete uslugu vožnje pamtiti! ECS kompanija s ponosom govori o svojoj floti, šoferima i referencama!

Rezervišite svoju vožnju već danas i saznajte kako luksuzna usluga vožnje treba da izgleda!

Tim ECS kompanije Vam stoji na raspolaganju!

+381 63 282-900