fbpx

Odaberite šofera!

O razlici između vozača i šofera smo pisali u jednom od prethodnih blogova. Za razliku od posla vozača, posao šofera je značajno kompleksniji i zahtevniji! Šoferima nije jedini cilj da vas prevezu sa jedne destinacije na drugu, već da Vam pruže uslugu vrhunskog kvaliteta koju ćete pamtiti! ECS kompanija može da se pohvali posvećenim i iskusnim šoferima koji Vas neće izneveriti. Evo kako da znate da Vam je na usluzi vrhunski šofer!

1. Izgleda elegantno i profesionalno!

Prvi utisak je vrlo važan! Svidelo se to nekima ili ne, činjenica je da prvi utisak većina ljudi formira na osnovu fizičkog izgleda. Zbog toga je važno da vrhunski šofer bude zdrav, fizički aktivan, odmoran, ali i uredno obučen. Čisto i elegantno odelo šofera mnogo govori o vrednostima kompanije koju predstavlja! Da bi bio profesionalan, prvo mora izgledati profesionalno! No, odelo ne čini čoveka, zato su druge karakteristike presudne da zaključite da li Vas vozi vrhunski šofer!

2. Čita Vam misli!

Ne, vrhunski šoferi nisu vidoviti, ali su iskusni i mogu da predvide Vaše potrebe u toku vožnje! Vrhunski šoferi će znati kada da Vam puste određeni tip muzike ili da obezbede potpunu tišinu kako biste uživali u vožnji. Znaće da prepoznaju da li ste se umorili od vožnje i ponudi Vam vodu, kafu ili pauzu za ručak. Ponudiće Vam novine ili neki drugi vid zanimacije tokom vožnje ukoliko procene da Vam je to potrebno. Saslušaće Vas i učestvovati u razgovoru ukoliko Vam je potrebna priča. Šofer je tu zbog Vas i za Vas!

3. Odaje utisak poverenja!

Kada budete seli u vozilo sa vrhunskim šoferom, znaćete da možete da mu verujete! Vaša bezbednost mu je na prvom mestu! Ni jednog trenutka se nećete osetiti nebezbedno u saobraćaju ili u samoj kabini vozila. Ovo znači da u toku vožnje možete obavljati razgovore na različite teme, bilo sa članovima porodice, bilo sa prijateljima ili poslovnim partnerima. Sve što se pomene u kabini vozila, ostaje tu!

4. Poznaje rute kojima vozi!

Vrhunski šoferi su na prvom mestu vozači. Zato moraju da poznaju kako grad, tako i međugradske i međudržavne rute. Dodatno, moraju da poseduju sve informacije koje su Vam potrebne kako bi Vam olakšali boravak gde god da putujete.

5. Poželećete da Vas ponovo vozi!

Sigurni smo da kada prvi put budete sreli vrhunskog šofera, poželećete da on bude samo Vaš šofer! Vrhunska usluga vožnje se ne zaboravlja!

Svog vrhunskog šofera možete pronaći kod nas! Budite slobodni da nas kontaktirate i rezervišete vožnju već danas!

+381 63 282-900