fbpx

Jedan dan sa ECS-om!

O tome da Vam se može pokvariti automobil dan pre važnog sastanka kom  morate da prisustvujete i ne razmišljate! Nije tako velika verovatnoća da se to dogodi. No, i ta mala verovatnoća je dovoljna da se to zaista dogodi! Evo baš juče! Meni. Trebalo je naći prevoz za ceo dan, 24 sata pre samog događaja! I nije da mi je bilo svejedno ko će me voziti i u kakvom vozilu. Ipak su to bili sastanci s budućim poslovnim partnerima. Poznata Vam je ona potreba da zasenite svoje partnere i ostavite utisak profesionalnosti. Na kraju, moja firma je zaista takva, ne tražim ništa više od onoga što jesam!

Naravno, prvo što u takvim situacijama uradimo je da potražimo pomoć koga drugog nego Google-a! Tražio sam uslugu poslovnog prevoza koji bi mi bio dostupan tokom celog tog dana. Zaista nisam bio spreman da pre i posle svakog sastanka (a bilo ih je!) zovem taksi i čekam ispred zgrade, u odelu, i sa strepnjom da ću zakasniti. Tada sam naišao na ECS kompaniju!

Malo sam istražio po njihovom sajtu usluge koje nude i shvatio da su oni ono što mi je potrebno. Pozvao sam i dobio potvrdu! Vrlo brzo i jednostavno smo se dogovorili za sutrašnji dan. Ne mogu da kažem da se nisam brinuo kako će to izgledati, jer sam se do sada vozio samo svojim automobilom, ali sam želeo da dam šansu. Na kraju, nudili su baš ono što mi je tog dana trebalo! A i dobro je da makar jedan dan ne moram da se nerviram zbog gužve u saobraćaju i tražim parking!

Sutradan, Mercedes S klase došao je po mene! Pomislio sam da rezervišem drugo vozilo, ali sam ipak odustao od toga. Kad već prvi put koristim ovu uslugu, neka bude nezaboravno! Prvi susret sa šoferom ECS kompanije obećavao je posebno iskustvo! Uredno odeven šofer poželeo mi je dobro jutro i otvorio vrata ovog, pa mogu reći, ,,aviona” među automobilima! Prvi utisak o vozilu- čisto, udobno i tiho! Pomislio sam da svoje poslovne sastanke mogu obavljati iz ovog vozila, makar one preko telefona i Zoom-a!

Šofer je zaista ostavio profesionalan utisak. Nisam bio raspoložen za razgovor, jer sam razmišljao o sastancima i pripremao se, pa nisam imao prilike da se bliže upoznam sa njim. Ali mogu Vam reći da je on to u potpunosti ispoštovao! Na trenutak sam pomislio da vozilo ide samo! Zamolio sam ga utiša muziku kada me je pitao da li bih nešto slušao. Ponudio mi je vodu (s motivima firme!), a video sam i da mogu da se poslužim žvakama. Nije da su mi bile potrebne, ne volim žvake, ali nisam mogao da ne primetim! Zaista su me oduševili detaljima!

Što se usluge tiče, samo ću Vam reći- stigao sam na sve sastanke na vreme, saobraćajnu gužvu minimalno osetio, o parkingu nisam brinuo! I osećao sam se posebno! Znate, kad izlazite iz Mercedesa S klase, ne možete da se ne osećate posebno! Poželeo sam da je moj! Ono što je još važnije, cena je bila apsolutno srazmerna kvalitetu usluge koju sam dobio! Pritom sam cenu saznao još pri rezervaciji– volim odmah da znam koliko novca treba da odvojim!

Ne mogu da kažem da nisam bio srećan kada mi je automobil stigao sa popravke. Sa druge strane, Mercedes S klase i šofer ECS kompanije su tako dobro išli uz moju profesionalnu ulogu da sam poželeo da me voze svaki dan! Svakako ih preporučujem svim kolegama i prijateljima! A ja ću ih zvati za važne poslovne sastanke! Mogu Vam reći- donose sreću!

Beskrajno zahvalan vlasnik marketinške kompanije i čovek koji se više ne plaši kvarova na automobilu dan pre važnog poslovnog sastanka!

+381 63 282-900