fbpx

Monovolumen prevoz za sve Vaše potrebe

ECS je tu da zadovolji sve Vaše potrebe kada je prevoz u pitanju! Naša flota broji različita vozila koja se posebno pripremaju za Vas onda kada Vam trebaju! Najpopularnije vozilo naše flote definitivno je Mercedes S Class-e koje će Vam omogućiti nezaboravnu vožnju! No, ako želite da se vozite sa svojom porodicom, prijateljima ili s timom ljudi sa kojima radite, naša preporuka je Mercedes V Class-e. Vrhunsko, kompaktno Van vozilo biće spremno da ugosti u svojoj kabini čak sedam osoba!

Sa porodicom na put- postoji li nešto lepše? Organizujte putovanje po Srbiji sa celom svojom porodicom bez potrebe da angažujete više vozila. Dovoljno je samo da odlučite gde idete i na vreme rezervišete svoj Mercedes V Class-e! Ovo vozilo, proizvedeno u Nemačkoj, sinonim je za sigurnost i udobnost. Vaša deca su u njemu bezbedna i udobno smeštena u ECS dečija sedišta! Ujedno, pružate im mogućnost da dožive putovanje iz drugačije perspektive! A ni vi nećete ostati ravnodušni!

Odlazak sa prijateljima na more? Mercedes V Class-e je ponovo tu za Vas! Smestiće se i Vaša devojka i Vaš drug sa devojkom, i onaj drug koji će povesti svoju drugaricu sa psom! Sa ECS-om i pas ima putno osiguranje! Klimatizovani prostor Van vozila omogućiće Vam da do mora stignete sveži! Možete putovati kad god Vam je volja i ne morate da vozite po mraku  (a tako je najlakše podneti put do mora). Brzo i bezbedno posetite najpopularnije letnje destinacije sa svim svojim dragim prijateljima i ECS-om!

Za one kojima će leto biti radno i puno poslovnih putovanja, Mercedes V Class-e ponovo na usluzi! Zašto da birate ko će ići na poslovno putovanje? Krenite sa celim svojim timom! Uz Van vozilo poslovno putovanje biće Vam svojevrsni team building! Profesionalni šoferi ECS kompanije biće Vam na usluzi u svakom trenutku tokom vožnje, te ćete neometano moći da se sa svojim timom pripremate za poslovni sastanak ili da ćaskate bez ometanja! Spremni?

Rezervišite svoje Van vozilo već danas! ECS kompanija Vam je na usluzi 24 časa svakog dana u nedelji. Budite slobodni da nas kontaktirate i dobijete sve informacije koje su Vam potrebne! Mercedes V Class-e Vas čeka!

+381 63 282-900