fbpx

Putovanje na planinu

Ko misli da ne voli zimu, sneg i hladno vreme, gotovo smo sigurni da može da ih zavoli ako poseti neku od planina u Srbiji! U ovom periodu, a posebno ove, još uvek 2020-te godine, srpske planine postale su jedna od primarnih destinacija za odmor u prirodi i beg od gradske gužve i teškog vazduha.

Sa druge strane, kod nekih ljudi i dalje postoji dvoumljenje da li odlaziti na planinu u zimskom periodu. Posebno iz bezbednosnih razloga. Bezbednost je sigurno jedan od važnih faktora odluke da li i kako putovati na planinu u zimskom periodu. Zaledjeni kolovozi, sneg i krivudavi planinski putevi, kao i nepoznavanje tih puteva, lako mogu odvući od putovanja na planinu.

Neretko se u ovakve poduhvate upuštaju samo iskusni vozači. Ukoliko ne spadate u ovu kategoriju vozača, ili samo ne želite da svoj auto vozite u planinskim uslovima, ili vam je auto na popravci, ili prosto želite da na miru uživate u putovanju planinom sa svojom porodicom, prijateljima i/ili kolegama-tu smo za vas! ECS kompanija može da se pohvali iskusnim vozačima koji su vozili svuda po Srbiji, te su dobro upoznati i sigurni u vožnji raznim planinskim putevima širom nje!

Bilo da se odlučite da deo zimskih dana provedete u južnom kraju i Kopaoniku, najpoznatijoj planini za skijanje u Srbiji, ili biste na planinski zapad u poseti Zlatiboru, Tari i Zlataru, sa najbogatijom i najlepšom prirodom, a možda i na sam istok Srbije i Staru planinu koja je čak 5 meseci tokom godine pod snegom- budite sigurni u naše poznavanje puteva i vožnju!

Sa nama ne treba da brinete zbog zaledjenog kolovoza, niti čišćenja automobila od snega i leda, kao ni oko toga kako ćete stići na željenu destinaciju. Vaše je samo da se opustite u zagrejanim kabinama i zavalite u udobna sedišta naših vozila. Naši vozači su uvek spremni da izadju u susret vašim potrebama za komunikacijom, pa ako putujete sami budite sigurni da vam neće biti neprijatno u vozilu! No, ako krećete sa porodicom, prijateljima ili kolegama, ne sumnjamo da ćete u potpunosti uživati u svakom momentu vožnje!

Dopustite sebi da se opustite, neometano uživate u odmoru na planini, posvetite se porodici i prijateljima, te stvorite nezaboravne trenutke zajedno! Tim ECS kompanije sa svojim vrhunskim vozilima je tu da vam to i značajno olakša!

Najnovije vesti

Da li je pametno grejati kabinu automobila pre vožnje?

Temperaturu ispod nule malo ko voli, a posebno kada treba ući u auto! Da li ste od onih koji pre nego što krenu da voze, upale grejanje kako bi se kabina zgrejala, pa tek onda voze? To i nije baš dobro za vaš auto! Evo zbog čega!

Šta ako vam se auto zaglavi u snegu?

Ovih dana i ako niste na planini, velika je verovatnoća da ćete se susresti sa snegom! Ako vam se ne vozi po snegu, tu smo za vas! A tu smo i da vam damo par saveta ako vam se auto zaglavi u snegu!

Priprema auta za putovanje na planinu

Ukoliko se u ovom periodu odlučite za put na neku od planina Srbije, ECS kompanija je tu da vas bezbedno preveze do tamo! No, ukoliko odlučite da se ipak vozite sami, važno je da svoj auto pripremite za putovanje snežnim planinskim putevima! Evo nekoliko saveta za vas!