fbpx

Putovanje na planinu

Ko misli da ne voli zimu, sneg i hladno vreme, gotovo smo sigurni da može da ih zavoli ako poseti neku od planina u Srbiji! U ovom periodu, a posebno ove, još uvek 2020-te godine, srpske planine postale su jedna od primarnih destinacija za odmor u prirodi i beg od gradske gužve i teškog vazduha.

Sa druge strane, kod nekih ljudi i dalje postoji dvoumljenje da li odlaziti na planinu u zimskom periodu. Posebno iz bezbednosnih razloga. Bezbednost je sigurno jedan od važnih faktora odluke da li i kako putovati na planinu u zimskom periodu. Zaledjeni kolovozi, sneg i krivudavi planinski putevi, kao i nepoznavanje tih puteva, lako mogu odvući od putovanja na planinu.

Neretko se u ovakve poduhvate upuštaju samo iskusni vozači. Ukoliko ne spadate u ovu kategoriju vozača, ili samo ne želite da svoj auto vozite u planinskim uslovima, ili vam je auto na popravci, ili prosto želite da na miru uživate u putovanju planinom sa svojom porodicom, prijateljima i/ili kolegama-tu smo za vas! ECS kompanija može da se pohvali iskusnim vozačima koji su vozili svuda po Srbiji, te su dobro upoznati i sigurni u vožnji raznim planinskim putevima širom nje!

Bilo da se odlučite da deo zimskih dana provedete u južnom kraju i Kopaoniku, najpoznatijoj planini za skijanje u Srbiji, ili biste na planinski zapad u poseti Zlatiboru, Tari i Zlataru, sa najbogatijom i najlepšom prirodom, a možda i na sam istok Srbije i Staru planinu koja je čak 5 meseci tokom godine pod snegom- budite sigurni u naše poznavanje puteva i vožnju!

Sa nama ne treba da brinete zbog zaledjenog kolovoza, niti čišćenja automobila od snega i leda, kao ni oko toga kako ćete stići na željenu destinaciju. Vaše je samo da se opustite u zagrejanim kabinama i zavalite u udobna sedišta naših vozila. Naši vozači su uvek spremni da izadju u susret vašim potrebama za komunikacijom, pa ako putujete sami budite sigurni da vam neće biti neprijatno u vozilu! No, ako krećete sa porodicom, prijateljima ili kolegama, ne sumnjamo da ćete u potpunosti uživati u svakom momentu vožnje!

Dopustite sebi da se opustite, neometano uživate u odmoru na planini, posvetite se porodici i prijateljima, te stvorite nezaboravne trenutke zajedno! Tim ECS kompanije sa svojim vrhunskim vozilima je tu da vam to i značajno olakša!

+381 63 282-900