fbpx

Putujte na planinu sa ECS-om!

Srpske planine, ali i planine u regionu, postale su jedna od glavnih destinacija za odmor i leti i zimi! Beg od gradske gužve i teškog vazduha potreban nam je svima s vremena na vreme. Ako ste ove zime rešeni da posetite neku od planina u Srbiji ili regionu, ECS kompanija je tu da Vas brzo i bezbedno preveze do željene snežne destinacije.

Zaleđeni kolovozi, sneg i krivudavi planinski putevi, kao i nepoznavanje tih puteva, lako mogu biti prepreka za odlazak na planinu. Bezbednost je, naime, prvi razlog za odbijanje putovanja do zimskih destinacija. Neretko se u ovakve poduhvate upuštaju samo iskusni vozači.

Ako ne spadate u kategoriju iskusnih vozača, ili samo ne želite da svoj auto vozite u planinskim uslovima, auto Vam je na popravci ili prosto želite da na miru uživate u putovanju planinom sa svojom porodicom, prijateljima i/ili kolegama- ECS kompanija je tu za Vas!

Naši iskusni, profesionalni šoferi vozili su svuda po Srbiji i regionu! Planinske destinacije su česte destinacije do kojih vozimo, te u skladu sa tim poznajemo specifičnosti ovih putovanja. Garantujemo bezbrižnu vožnju i odmor koji počinje već sa ulaskom u vozilo!

Idemo gde Vi poželite!

ECS kompanija Vas ove zime vozi planinskim vencima širom naše zemlje i regiona! Od Kopaonika u južnom delu Srbije, najpoznatijoj planini za skijanje, preko planinskog zapada i Zlatibora, Tare i Zlatara, sa najbogatijom i najlepšom prirodom, do samog istoka Srbije i Stare planine!

Možemo i još dalje! Vozimo Vas do Jahorine, Bjelašnice, Igmana i Vlašića, olimpijskih planina Bosne i Hercegovine ili Kranjske gore u Sloveniji! Sa nama možete da posetite i bugarska skijališta Bansko (najjeftinije skijalište u Evropi) i Borovec, ali i makedonska, kao što je Popova šapka na Šar-planini. Za kraj, odvešćemo Vas i na jugozapad Balkana, do Crne Gore i njene očaravajuće prirode- obiđite Kolašin ili Žabljak na Durmitoru!

Decembar je pravo vreme da isplanirate svoje zimovanje! A onda Vam preostaje samo da rezervišete svoje ECS vozilo i opustite se u zagrejanim kabinama i udobnim sedištima! Sa porodicom, prijateljima ili poslovnim saradnicima- Vi birate! ECS kompanija Vas vozi i na porodična i na poslovna putovanja! Za sve informacije, budite slobodni da nas kontaktirate!

+381 63 282-900