fbpx

Kako da impresionirate svoje klijente i poslovne partnere?

Konkurencija na tržištu postaje veća nego ikad, a sve je ozbiljniji izazov da se dođe do vrha i tu ostane. Upravo zbog ovoga svako se korisničko iskustvo računa! Danas je klijentima jednako važan način na koji se usluga ili proizvod predstavlja i njihov odraz u tome, kao i kvalitet same usluge ili proizvoda. Ovo je posebno važno kada su u pitanju poslovni partneri. Obezbediti im da se osećaju cenjenim tokom čitavog procesa predstavljanja firme i pružanja usluge ili proizvoda, postaje zadatak koji svaka firma mora da ispuni na putu do uspeha!

Odnos prema klijentima i poslovnim partnerima kada stupaju u kontakt sa Vama i Vašom firmom ponekad je presudan za to da li ćete ostvariti svoje poslovne ciljeve! A da biste im dali na značaju, važno je kako se ophodite prema njima. Otkrivamo Vam tajne profesionalaca! Evo kako da nastupite na važnim sastancima i impresionirate svoje potencijalne klijente i poslovne partnere!

Odmorite se

Odmor je neophodan za optimalno funkcionisanje. Zbog toga je važno da se noć pre sastanka pobrinete da se dovoljno odmorite. Podrazumeva se da će Vam za sutrašnji dan biti potrebni energija i entuzijazam kako biste ostavili dobar utisak na sagovornika, tako da je dovoljno sna Vaša najveća prednost!

Pripremite se za sastanak

Pripremite svoju poslovnu prezentaciju i zapišite važne stavake koje želite da istaknete tokom sastanka. Pripremite svoj laptop – vizuelni prikazi ideja neretko impresioniraju sagovornike i pomažu im da lakše razumeju šta želimo da im prenesemo. Ne zaboravite da nosite olovku i odgovarajući papir za beleženje informacija- važno je da zapamtite ono što Vaš sagovornik govori! Iskoristite njegove reči da biste ga impresionirali!

Odaberite prikladnu odevnu kombinaciju

Pobrinite se da se obučete profesionalno i prikladno. Imajte na umu da prvi utisci traju, pa vodite računa da nosite odgovarajuću odeću.

Rezervišite vozilo sa šoferom

Ako ste ranije bili na važnim poslovnim sastancima, biće Vam jasno koliko oni mogu biti iscrpljujući i stresni, posebno ukoliko zbog sastanka morate da otputujete u drugi grad ili državu. Zato ako Vaš klijent ili poslovni partner dolazi sa neke dalje destinacije, naša preporuka je da im pružite udobnost koja im je potrebna i koju zaslužuju. Tako ćete im sigurno iskazati poštovanje. Rezervišite vozilo sa šoferom da pokupi Vašeg klijenta ili poslovnog partnera sa aerodroma ili njegove početne destinacije. Rezervišite vrhunski aerodromski transfer kako bi mogao da stigne na konferenciju ili sastanak udobno i bezbrižno!

Ne dozvolite da se Vaši klijenti i poslovni partneri izlažu stresu oko obezbeđivanja sopstvenog prevoza ili vožnje do nepoznate destinacije. Tu smo mi! U ECS kompaniji možete birati između najnovijih modela modernih i luksuznih, redovno održavanih Mercedes vozila sa najsavremenijim sadržajima. Naši profesionalni šoferi će impresionirati Vaše klijente. Na njima je samo da se opuste tokom čitavog putovanja i budu spremni za sastanak.

Brinite o svojim klijentima i poslovnim partnerima – obezbedite im najveću pogodnost uz ECS vozila i profesionalne šofere! Bićete iznenađeni kako ovaj naizgled jednostavan gest može da doprinese uspostavljanju novih poslovnih dogovora!

ECS kompanija Vam stoji na raspolaganju za sva putovanja i putovanja Vaših klijenata i poslovnih partnera! Kontaktirajte nas već danas!

+381 63 282-900