fbpx

Širimo flotu vozila- novi Mercedes GLE!

Raznovrsna flota luksuznih vozila je samo jedno od obeležja po kojem ćete nas prepoznati! No, zasigurno je ono koje, pored vrhunskih profesionalnih ECS šofera, privlači najveću pažnju. Proteklih dana zvezda naša flote je najnoviji Mercedes GLE! Budite među prvim našim klijentima koji će isprobati nova vozila brenda Mercedes!

Mercedes GLE je i do sada bio član ECS flote. Međutim, to nas ne sprečava da se konstantno unapređujemo i ponudimo vam ono što je aktuelno i najbolje na tržištu. Pored toga, iskustvo višegodišnjeg pružanja limo servis usluga pokazalo nam je da su sportski modeli vozila, kojima urpkos tome ne manjka elegancije, veoma popularan odabir klijenata! U skladu sa tim, najnoviji Mercedes GLE je tu!

Luksuzni SUV srednje veličine, pored besprekorne unutrašnjosti i čvrste konstrukcije po kojima su Mercedes vozila prepoznatljiva, GLE ima i sve najnovije i najznačajnije inovacije i nadogradnje. Upotpunjen vrhunskom ECS uslugom, najnoviji Mercedes GLE obećava nezaboravno iskustvo vožnje!

Ovaj model Mercedes vozila biće idealan pratilac na svim Vašim poslovnim putovanjima! Zadivite poslovne partnere svojim izborom i onda kada dolaze kod vas – obezbedite im aerodromski transfer dostojan vašeg poslovnog imidža.

Idealan je i za porodična putovanja, s obzirom na to da garantuje sigurnost i udobnost za više od 3 osobe. Zimska porodična putovanja na planinu su pravi povod da ga isprobate! Neće vas izneveriti ni u danima kada obeležavate vama važne događaje – devojačke/momačke večeri, venčanja, godišnjice, proslave rođendana…birajte drugačije, a opet elegantno!

Za Vas biramo najbolje! Isprobajte najnoviji Mercedes GLE već danas! Rezervišite svoju vožnju! ECS kompanija Vam je dostupna za sva pitanja i nedoumice. Budite slobodni da nas kontaktirate.

+381 63 282-900