fbpx

Top 5 razloga da birate premijum prevoz!

Rentiranje limuzine i profesionalnog šofera je zadovoljstvo i privilegija za svakog pojedinca. Veliki broj različitih limo servisa čine da postoji i veća mogućnost izbora. Ali, kako doneti pravu i najbolju odluku? Kako se opredeliti za jednu firmu i po kojim kriterijumima je izdvojiti od ostalih? Izbor nije tako težak, videćete! U nastavku teksta pročitajte šta podrazumevamo pod premijum uslugom i zbog čega je ECS limo servis Vaš pravi izbor!

Profesionalni šoferi i vrhunska vozila

Prvo i osnovno pravilo premijum limo servisa jesu vrhunski obučeni i pripremljeni šoferi, sa višegodišnjim iskustvom u prevozu putnika. Svi zaposleni u ECS limo servisu su prošli različite tipove obuka,a redovno prolaze i zdravstvene kontrole, jer je našoj kompaniji briga o zaposlenima od izuzetne važnosti. Ono što je takođe bitno da istaknemo jeste vozni park koji čine najkvalitetnije i najpouzdanije limuzine brenda Mercedes, kao i nekoliko različitih stretch limuzina.

Pax sertifikat

Pax sertifikat izdaje Američka limuzin industrija sa ciljem da se klijentima ponudi samo vrhunska usluga prevoza. Ovaj sertifikat je u Americi obavezan za sve limo servise, a u Evropi ovaj sertifikat poseduje samo nekoliko limo servisa, među kojima je i ECS.

Osiguranje

Važno je istaći da ECS limo servis obezbeđuje osiguranje putnika, prtljaga i zaposlenih u skladu sa zakonskom regulativom. Za dodatne tipove osiguranja možete nas pozvati i informisati se. Ovde želimo i da naglasimo da u našim vozilima možete prevoziti i svoje kućne ljubimce, kao i to da postoji mogućnost i posebnog osiguranja za njih.

Prevoz dece

Ukoliko putujete sa decom, treba da znate da u ECS-ovim limuzinama postoji mogućnost postavljanja dečijeg sedišta, a sve u cilju poštovanja bezbednosnih pravila i što sigurnije vožnje Vaših mališana! Važno je samo na nam unapred javite koliko će se dece voziti, kako bismo obezbedili dovoljan broj sedišta.

Kurirske usluge

Ovaj tip usluga se najpre odnosi na kompanije, konzularna predstavništva, ambasade… Našim limuzinama se može prevoziti i tenderska dokumentacija, kao i sva druga važna poslovna dokumentacija. Ovo može biti odličan način da istaknete svoju firmu!

Pozovite ECS– jedini premijum limo servis u Srbiji!

+381 63 282-900