fbpx

Pokloni koji nisu kliše- da, uz ECS!

Women in red coat enetering black Mercedes S class with the driver holding the doar

Mart je mesec tokom kog se obeležava Dan žena- omiljeni praznik svih mama, baka, žena generalno. Ovaj praznik utiče na to da se posebno istakne činjenica da nije samo jedan dan u godini dan kada treba da obratite pažnju na pripadnice nežnijeg pola- svaki je! S tim u vezi, u ovom članku vam predlažemo nekoliko ideja kako možete ulepšati mart, ali i bilo koji drugi mesec u godini damama do kojih vam je stalo. Pročitajte neke od naših predloga i uživajte u zajednički provedenom vremenu!

Restoran, pozorište i limuzina

Zašto ne biste odlazak u pozorište, bioskop ili omiljeni restoran pretvorili u nezaboravni događaj koji ćete oboje pamtiti? Rentiranje limuzine za ovakavu priliku pretvara obični izlazak u onaj o kom ćete zauvek pričati. Šofer će vas spremno čekati na svim lokacijama, a na vama je samo da se opustite i uživate.

Putovanje van grada

Odlazak u neki spa centar van grada, na seosko imanje,u akvapark ili poseta nekom planinskom centru- sve su ovo sjajni predlozi kako da svojoj dragoj dami poklonite najvrednije uspomene. Ono što dodatno može učiniti ovakvo putovanje nezaboravnim je rentiranje limuzine za potrebe putovanja. Pored toga što je vožnja limuzinom sama po sebi doživljaj, ujedno je i praktična! Posvetite punu pažnju svojoj partnerki, uživajte u svakom trenutku putovanja i ne mislite o saobraćaju, gužvama, parkingu… Priredite sebi i partnerki doživljaj za pamćenje.

Noćni obilazak grada

Da li vam je nekada palo na pamet da obiđete najlepše lokacije Beograda ili nekog drugog grada noću? Iznenadite svoju dragu vožnjom koja će joj promeniti pogled na grad koliko god dobro da ga poznaje! Limuzina će takvoj noći dodati dozu magičnosti i luksuza!

Za sve ove, a i sve ostale prilike, samo je jedan pravi izbor kada je u pitanju limo servis. Pozovite jedini premijum limo servis u zemlji i priuštite sebi samo najbolje! Pozovite Ecs limo servis još danas!

+381 63 282-900