fbpx

Usluge po kojima se ECS izdvaja: personalizovani nalog za rezervacije i korporativni prevoz

Kompanija ECS limo servis se odavno istakla kao lider u svojoj branši ne samo po izuzetnom kvalitetu usluge, već i praćenjem trendova u sferi upotrebe modernih tehnologija, a sve sa ciljem da se olakša i ubrza proces rezervacije vozila i usluga.

ECS kompanija nudi mogućnost otvaranja naloga za brzu i jednostavnu rezervaciju usluge prevoza. Korišćenjem naloga za rezervaciju u mogućnosti ste da pratite istoriju vožnje od trenutka prvog korišćenja naloga, do danas. Ovo je posebno značajno kada je u pitanju korporativni prevoz- napravite kompanijski nalog za rezervaciju vozila i šofera, i podelite pristup svim Vašim zaposlenima. Zaposleni u Vašoj firmi imaće mogućnost da koriste ECS limo servis kada im je to potrebno, bez angažovanja treće osobe iz firme koja bi organizovala poslovna putovanja! Sa druge strane, mogućnost praćenja istorije vožnje učiniće da u svakom trenutku imate evidenciju o putovanjima Vaših zaposlenih. Nalog nudi i svojevrsnu analitiku, pa pomoću svog naloga možete da pratite sve fakture koje su izdate do sada, kada su plaćene, specifikacije usluga koje su pružene, kao i da radite uporedne analize ko najviše koristi uslugu, u kojim terminima, i sa kojim zahtevima. Samim tim ECS postaje spoljni saradnik kod koga dobijate sve potrebne informacije koje su vezane za naše usluge isporučene u Vašoj  firmi – u tri klika mišem! Pristup nalogu je moguć sa bilo kog uređaja koji može da se poveže na internet. Sve je transparentno ponuđeno u realnom vremenu! Naravno, zaštita podataka se podrazumeva!

Korišćenjem ECS korporativnog prevoza putem naloga za rezervacije, naša kompanija Vašoj štedi novac! Pitate se kako? Naši operateri će Vas obavestiti ukoliko dobiju zahteve Vaših zaposlenih za vožnje koje se delimično preklapaju i predložiti da ove dve vožnje spojite kako biste uštedeli novac! Pomažemo Vam da budete ekonomični!

ECS korporativni nalog za rezrevaciju vožnje štedi vreme kako direktorima, tako i asistentima koji ne moraju da obavljaju poslove zakazivanja i obračunavanja cene usluga!

Za sve dodatne informacije, kontaktirajte ECS još danas!

+381 63 282-900