fbpx

(Ne)uobičajene usluge koje nudi ECS

U prethodnom članku koji možete pročitati u blogu ECS limo servisa pisali smo detaljno o personalizovanom nalogu koji možete kreirati na našem sajtu, kao i o uslugama koje važe za firme i kompanije (korporativni prevoz). ECS limo servis se na svim poljima izdvojio od konkurencije kada su usluge rentiranja limuzina u pitanju. Međutim, to nije sve! Ecs nudi različite pogodnosti za svoje klijente, u zavisnosti od njihovih potreba i želja. U nastavku teksta pročitajte kakve sve to pogodnosti možete iskoristiti ukoliko rentirate neku od naših limuzina sa profesionalnim šoferom, kao i u kakvim benefitima možete uživati.

Bezbednost dece kao prioritet

ECS o Vašoj deci brine kao o svojoj! Na Vaš zahtev, dostupni su Vam svi tipovi dečijih sedišta. Kada vozimo decu, vožnja šofera se u potpunosti prilagođava činjenici da je u vozilu dete, pravi se veći razmak između vozila, češće se prave pauze ukoliko je to potrebno… Sa ECS-om svoje dete možete poslati i samo na put- budite sigurni da će se naš šofer brižljivo starati o Vašem detetu! Zadovoljiti sve detetove potrebe, pa čak i one koje se ne tiču direktno vožnje (kao što je npr. obezbeđivanje pića i hrane) jedan je od naših prioriteta kada vozimo decu!

Logistička i turistička podrška

Za Vas biramo najjednostavniju, najbržu i najbezbedniju rutu putovanja. Ukoliko to klijent želi, ECS šofer može da organizuje posetu Beogradu i drugim gradovima Srbije, da bude svojevrstan vodič, kao i da da kvalitetne i pouzdane informacije o mestima za odmor, ručak, zabavu i sl. ECS šoferi uvek daju preporuke iz sopstvenog iskustva! Za Vas isprobavamo restorane i vina!

Takođe, u saradnji sa prijateljskim firmama, za potrebe naših klijenata možemo organizovati profesionalnog turističkog vodiča, noćni provod u Beogradu, razgledanje Beograda sa vode (brodićem).

Kurirske usluge

Za Vaše posebne prilike, i kada želite da iznenadite drage osobe ili poslovne partnere/klijente, možete angažovati ECS limo servis da na željenu adresu dostavi poklone, ali i važna dokumenta, pisma i sl. Razmislite o tome kakav utisak će na neku Vama važnu osobu ostaviti poklon koji joj dostavi profesionalni šofer u vozilu koje privlači pažnju? Mislite o detaljima sa nama!

Pozovite ECS i informišite se o ovim i svim ostalim pogodnostima koje smo pripremili baš za Vas!

+381 63 282-900