fbpx

ECS limo servis- bezbednost kao prioritet

U više navrata u našem blogu ste mogli pročitati kakve sve pogodnosti dobijate rentiranjem neke od limuzina iz ECS limo servisa. U današnjem članku smo posebnu pažnju posvetili bezbednosnim merama koje preduzimamo kako bi i naši putnici i zaposleni bezbrižno uživali u putovanju. U nastavku teksta pročitajte šta nas to izdvaja od konkurencije!

Polisa osiguranja

Od svih kompanija koje nude usluge rentiranja limuzina u Srbiji, jedino ECS ima polisu osiguranja na pola miliona dolara. Sa ovakvom polisom osiguranja maksimalni iznos koji može da se isplati u slučaju nesreća je 10 000 evra ukoliko dođe do smrti, a 20 000 evra ukoliko dođe do invaliditeta klijenata.

Takođe, ECS ima i polisu osiguranja za kućne ljubimce – važno je voditi računa o svim putnicima- i ljudima i životinjama!

Šoferi

Naši šoferi su profesionalci, spremni da personalizuju uslugu prema potrebama i zahtevima klijenata. Svi šoferi su prijavljeni, a ECS vodi evidenciju o tome koji šofer je koga, kada i gde vozio. Važno je napomenuti da oni prolaze redovne detaljne zdravstvene kontrole, kako zbog svoje, tako i zbog sigurnosti naših putnika.

Vozila

Svako ECS vozilo se servisira na pređenih 15000-20000 km. Pritom, redovno se menjaju i filteri za vazduh, kao i gume kada se istroše. Jednom godišnje vozila odlaze na detaljno, dubinsko, čišćenje kože sedišta – besprekorno uredna vozila su naš zaštitni znak!

Edukacija

Kada god se pojavio neki novi seminar ili edukacija šofera, kao i edukacije iz oblasti pružanja usluga limo servisa, kompanija ECS je bila njihov deo. Radujemo se proširivanju znanja, a iskustvo koje smo godinama sticali nas čini najboljim limo servisom u zemlji.

Sve ove stavke su važne za besprekorno funkcionisanje jednog limo servisa. Pažnja sa kojom pristupamo svim detaljima, povoljnosti koje dobijate birajući naš limo servis i iskustvo koje nas odvaja od ostalih- sve su to razlozi da se bez dvoumljenja opredelite za ECS!

Pozovite nas još danas ili rezervišite svoju vožnju putem personalizovanog naloga na našem sajtu!

+381 63 282-900