fbpx

Prvomajski praznici sa ECS-om

Proleće je sinonim za radost i uživanje. Konačno smo zimu ostavili za sobom i svi se trude da što više vremena provode napolju, u prirodi. Krajem aprila nas očekuje i jedan od najvećih hrišćanskih praznika- Uskrs, a odmah potom i praznik rada, Prvi maj. Ove praznike svi se obično trude da provedu u najdražem okruženju, sa porodicom i prijateljima, ali prvomajski praznici su i prava prilika za izlete i putovanja. Ukoliko do sada niste razmišljali o tome gde biste mogli da otputujete sa porodicom i prijateljima, evo nekoliko mesta za odmor koja iz iskustva preporučujemo!

Etno selo Tiganjica

Nedaleko od Beograda, na samo sat vremena vožnje, nalazi se divno etno selo Tiganjica. Prostor je prilagođen porodičnom odmoru. Restoran Trofej nudi raznovrsna jela domaće kuhinje. Ukoliko želite sadržajan izlet nadomak jezera Carska bara, Tiganjica je pravi izbor za vas!

Fruška gora

Nedaleko od Beograda, a i Novog Sada, nalazi se oaza prirode, ostrvska planina Fruška gora! Najveći deo planine je nacionalni park i to govori u prilog činjenici da je morate posetiti ukoliko već niste. Krase je pašnjaci, šume, vinogradi. Posetite neke od manastira, obiđite lokalne vinarije i uživajte u čistom vazduhu, ali i lepoti i spokoju kojim ova planina odiše!

Zasavica

Zasavica je jedno od turističkih mesta u Srbiji koje je u poslednje vreme doživelo pravi procvat! Pored prirodnih lepota koje će vas ostaviti bez daha, poseban doživljaj predstavlja šetnja pašnjacima po kojima slobodno šetaju životinje. Možete se provozati brodićem i posmatrati brojne vrste ptica.

Ergela Ljubičevo

Ukoliko spadate u ljubitelje konja, pravo mesto za izlet je ergela Ljubičevo u blizini Požarevca. Pored toga što možete maziti i hraniti konje, deca će se odlično provesti u avantura parku. Ono što je važno napomenuti jeste da gužve uglavnom nema, tako da zaista možete provesti divan dan sa članovima porodice.

Ako želite da se u potpunosti opustite i uživate u odmoru, ali i da mu date dozu glamura i luksuza, pozovite ECS limo servis i na vreme obezbedite prevoz za prvomajske praznike. Kontaktirajte nas već danas!

+381 63 282-900