fbpx

5 razloga da angažujete limo servis za letovanje!

Kako se približava sezona letovanja, tako kreću pripreme – odabir destinacije, smeštaja, način prevoza… Ako se pitate da li da za svoje letovanje rezervišete vozilo sa profesionalnim šoferom ili da vozite sami – niste jedini! Mnogi od naših klijenata koje smo vozili na letovanje imali su istu dilemu. E sad, šta je prevagnulo pa su se odlučili da njihov prevoz do mora bude baš ECS? Pored toga što je uzbudljiva promena od ustaljenih normi i prepuštanje luksuzu koji ne birate baš za svaki dan, evo još nekih razloga za angažovanje limo servisa za letovanje!

1. Zagarantovano bezbedna vožnja!

Polazak na letovanje sa sobom nosi pregršt briga, a najviše onih vezanih za bezbednu vožnju. Letnje destinacije nama iz Srbije obično i nisu tako blizu, a vožnja automobilom je uglavnom prvi izbor. Višesatna vožnja je zato neizbežna, a to mnogim vozačima ne prija rano ujutru ili tokom noći. Složićete se da je gradska vožnja jedno, a da je dugo putovanje autoputem, rano jutrom ili preko noći, u sezoni kada svi odlaze na letovanja, izazovno.

Ako ne želite da razmišljate o tome ,,kako neko drugi vozi pored vas“, posebno ako putujete sa decom, angažujte iskusne, profesionalne šofere! Zagarantovana bezbednost nema cenu!

2. Šoferi koji poznaju put

Prvi put posećujete tu destinaciju? Brinete kako ćete se snaći na putu u gužvi, da li ćete promašiti skretanje i sl? Prepustite se profesionalcima koji imaju iskustvo vožnje na novim putevima!

3. Komforna vozila

Da bi višesatna vožnja bila prijatna, od velikog značaja je vozilo kojim putujete. Prostor da opružite noge, udobno sedište koje lepo prijanja glavi ako zaspite, odgovarajuća temperatura i lagana muzika su ono na šta možete računati u ECS vozilima! Pogledajte našu flotu vozila OVDE i odaberite svoje!

4. Putovanje bez dodatnih troškova

Briga o putarinama, gorivu, parkingu i ostalim troškovima koje ne možete sa sigurnošću predvideti, ne postoji kada angažujete limo servis! Cena prevoza je fiksna i u startu znate koliko će Vas koštati. Svi ostali troškovi su naši!

5. Prilika da se prepustite uživanju sa svojom porodicom i prijateljima!

Na kraju, odmor nije odmor ako ne možete da uživate sa osobama sa kojima putujete! Umesto da budete fokusirani na put, vožnju i vozače oko Vas, fokusirajte se na svoju porodicu i prijatelje i razgovor sa njima. Budite sigurni da će deca u Vašoj prisutnosti posebno uživati! Neka avantura krene već u vozilu!

Ako ste već odlučili gde putujete ovog leta, javite nam i rezervišite svoje vozilo sa vozačem na vreme! Tim ECS kompanije se raduje putovanjima sa Vama!

+381 63 282-900