fbpx

ECS i saradnja sa limo servis kompanijama sveta!

Ukoliko imate svoju kompaniju, posebno ako u okviru nje sarađujete sa pojedincima i kompanijama iz inostranstva, svesni ste koliko je važna umreženost u realnom vremenu. Komunikacija je danas poprilično jednostavna, ali mnogi poslovni dogovori i dalje zavise od kontakta uživo i realnog sastanka. Zato poslovna putovanja ostaju jedan od prioriteta u poslu i u modernom dobu!

ECS limo servis i poslovna putovanja

ECS kompanija je posebno specijalizovana za pružanje usluge prevoza u sferi poslovanja. Bilo da putujete iz Srbije u region ili inostranstvo ili Vas posećuju inostrani partneri, ECS limo servis Vam stoji na raspolaganju. Štaviše, u ovom segmentu sarađujemo sa inostranim limo servis kompanijama, tako da gde god se na svetu nalazili, imaćete svog pouzdanog partnera!

ECS je deo Limo Anywhere-a

Da li ste čuli za Limo Anywhere? Limo Anywhere je najveća mreža drumskog tansporta, sa preko 5000 umreženih limo servis kompanija na svetu! I da, ECS kompanija je jedna od njih!

Ovaj softver nam omogućava saradnju sa inostranim limo servis kompanijama koje nude usluge prevoza kada njihovi klijenti dolaze u Srbiju i region, ili kada naši klijenti odlaze u inostranstvo. Tako su Vaši poslovni partneri povereni nama!

Kako Limo Anywhere unapređuje uslugu ECS-a?

Limo Anywhere omogućava da u realnom vremenu pratimo vozilo i šofera– naše partnere u inostranstvu obaveštava da je šofer koji treba da ,,pokupi“ njihovog klijenta na adresi, kao i da je krenuo i stigao na odredište/aerodrom. Po istom principu obaveštava i nas kada Vi, kao naš klijent, nastavljate svoj put u inostranstvo. Uz ECS i Limo Anywhere Vaše poslovno putovanje se odvija u predviđenim vremenskim okvirima i kada Vas otpratimo sa aerodroma! Poznajemo inostrane limo servis kompanije, te smo spremni da Vam preporučimo najbolje!

Uz pomoć Limo Anywhere-a inostrane kompanije koje nude usluge prevoza imaju svog vozača u Srbiji! Takođe, ovaj softver garantuje da ćete imati svog pouzdanog partnera sličnom ECS-u i u inostranstvu! O prevozu Vas i Vaših partnera brinemo gde god se nalazili!

Za važna poslovna putovanja birajte provereno i pouzdano! Rezervišite svoje ECS vozilo sa šoferom već danas!

+381 63 282-900