fbpx

ECS i ekskluzivne kurirske usluge

Da li ste znali da je jedan od najčešćih razloga zbog kojih vrhunski brendovi ne žele da prihvate e-trgovinu kritika da onlajn kupovina, posebno kada je u pitanju isporuka, ne uspeva da ponudi potrošačima istinsko luksuzno iskustvo? Po ovome se može zaključiti koliko je važan celokupan proces preuzimanja i dostave pošiljke za pravi doživljaj njene vrednosti. Da ne govorimo koliko je doživljaj važan kada su B2B pošiljke u pitanju!

Upravo su B2B pošiljke bile povod da među svojim uslugama ponudimo i ekskluzivne kurirske usluge! Kao limo servis kompanija kojoj je među primarnim uslugama usluga poslovnog prevoza, često smo dobijali zahteve klijenata da u njihovo ime dostavimo poverljiva dokumenta, pozivnice za događaje, ali i poklone. I to nije bilo samo iz praktičnih razloga! Klijenti su želeli da kod svojih partnera na prvom mestu ostave utisak profesionalnosti, ali i da samom dostavom istaknu važnost onoga što se dostavlja.

Poverljiva dokumenta

Odabir način dostave poverljivih dokumenta, koja ne možete poslati online, nosi sa sobom pregršt izazova. Ovde ne govorimo samo o tome da je neretko od izuzetne važnosti da ovakva dokumenta budu dostavljena odmah, već i o tome da se ona ne oštete, ne zalutaju i budu dostavljana tačno onome kome su namenjena. Sa važnošću dokumenta raste i važnost njegove prezentacije! Sigurni smo da će ugovor koji Vaši klijenti ili partneri treba da potpišu i sa Vama započnu novu poslovnu saradnju biti posmatran kao značajna prilika za poslovno napredovanje koja se ne sme propustiti, ukoliko ga dostavi elegentni šofer u najnovijem Mercedesu S Class-e!

Pozivnice za događaje

Predstavite događaj koji organizujete kao događaj koji je s posebnom pažnjom pripreman, koji je odlična prilika za upoznavanje novih ljudi važnih u poslovnom svetu kojem pripadate i kojem je zbog toga važno prisustvovati!  Način na koji se odnosite prema klijentima i poslovnim partnerima zaista govori o Vašim vrednostima i tome koliki im značaj pridajete u poslu kojim se bavite. Složićete se da jedan utisak ostavlja da pozivnicu npr. dostavite poštom, a sasvim drugačiji da o događaju koji Vam je značajan Vaše zvanice pozivnicom obaveštava profesionalni šofer ECS tima.

Dostavljanje poklona

Poklon nije samo predmet koji ste naumili da poklonite, poklon je i celokupna prezentacija tog predmeta! Ako poklanjate luksuzni poklon, redak poklon ili poklon s posebnim značenjem, posvetite posebnu pažnju i samom činu poklanjanja! Ko dostavlja poklon i na koji način, govori o onome ko taj poklon poklanja, štaviše, često je sama prezentacija poklona ono što oduševi! Kako biste vi reagovali da Vam poklon stigne u luksuznoj limuzini?!

Rezervišite svoje vozilo već danas! ECS tim Vam stoji na raspolaganju!

+381 63 282-900