fbpx

Muzika, film i ECS!

Kao firma koja nudi limo servis usluge, nastojimo da za svoje klijente istražimo atraktivna mesta i događaje za odmor i zabavu, ali i za dobar obrok i kvalitetno piće! Kako je leto vreme festivala, odlučili smo da za vas odaberemo par muzičkih i filmskih festivala u Srbiji koje u narednom period možete da posetite! ECS limo servis usluga vam i za ovakve prilike stoji na raspolaganju! Uzbudljiv događaj i udobno vozilo – zašto da ugođaj ne bude potpun?!

Bioskop na terasi Kolarca

Organizatori ovaj događaj najavljuju kao ,,Bioskop koji čekamo cele godine”. I zaista, ko još ne bi uživao u dobrom filmu, i to na otvorenom?! Od 14. jula u Art bioskopu Kolarac, koji se nalazi na poslednjem spratu u zgradi Kolarčeve zadužbine na Studentskom trgu, imaćete priliku da posetite Art bioskop na terasi! Uživajte u ovogodišnjim filmskim ostvarenjima, ali i probranim klasicima svetske kinematografije!

Festival evropskog filma ,,Palić 2022”

Od 16. do 22. jula preporučujemo da posetite Palić i Festival evropskog filma! Festival ima višegodišnju tradiciju, a ovogodišnje 29. izdanje biće održano na više lokacija, među kojima je i  Letnja pozornica na Paliću. Na programu Festivala je više od 130 filmova iz svih krajeva Evrope, a mnogi od njih će ovom prilikom imati svoju srpsku i regionalnu premijeru! Filmofili će zasigurno uživati!

Koncert Andree Bočelija

Možda najpoznatiji svetski tenor, Andrea Bočeli imaće svoj koncert 22. jula u Beogradu posle devet godina! Ljubitelji opere ovo ne smeju da propuste! Koncert će biti održan u okviru prvog izdanja Belgrade River Fest-a, a za ovu priliku odabrana je posebno izgrađena koncertna dvorana na otvorenom, na obali reke Save. Idealna prilika da organizujete veče za pamćenje sa svojim partnerom – ECS vozila su tu da ga svojim vozilima i uslugom učine zaista takvim!

Love Fest

Ako ste ljubitelji dens muzike, ne propustite Love Fest od 4. do 6. avgusta! Ovaj festival se već tradicionalno održava svakog prvog vikenda avgusta meseca u Vranjačkoj Banji. U okviru ovog festivala imaćete priliku da se zabavite uz popularne domaće i strane izvođače dens muzike, i to u okviru posebnih stejdževa od kojih su H2O – stejdž sa bazenom i 99 stejdž – najmanji stejdž na svetu koji prima samo 99 osoba, oni koji privlače najveću pažnju!

ECS vozila sa profesionalnim šoferima vam stoje na raspolaganju i za poslovna i porodična putovanja, ali i kada se treba dobro zabaviti sa prijateljima! Znate da sa nama birate potpuni ugođaj!

+381 63 282-900