fbpx

Tri bezbednosna razloga da birate limo servis uslugu prevoza

Jedan od najvažnijih kriterijuma koji treba da utiču na odabir adekvatne usluge prevoza defitnitivno je bezbednost! Pojam bezbednosti u kontekstu usluga prevoza se širi u uslovima života tokom pandemije. Ako posmatramo iz ugla savremenog pojma bezbednosti, evo zašto možemo da tvrdimo da je limo servis usluga prevoza najbezbednija usluga prevoza drumskog saobraćaja!

1. Čistoća

Opravdano je sumnjati u čistoću prevoza koji se konstantno deli sa drugim ljudima u kratkim vremenskih razmacima. Upravo one stvari koje se naizgled čine kao prednost kod konvencionalnih usluga prevoza, u kontekstu čistoće postaju mane. Vozači ne mogu da postignu da održavaju higijenu svog vozila i pripremaju ga za svakog klijenta/putnika! Sa limo servis uslugama vrhunska higijena vozila je zagarantovana za svakog klijenta. To je jedan od razloga zbog čega je svoju vožnju potrebno zakazati minimum 24h unapred. U ECS kompaniji se svako vozilo posebno priprema za klijente. Kabine vozila tretiramo kao svoj dom na putu!

2. Pouzdani šoferi

Da biste postali šofer jedne kompanije koja pruža limo servis usluge kao što je ECS kompanija, važno je da budete profesionalni. To znači da morate da imate vozačkog iskustva minimum šest godina (B kategorija), a prednost imaju oni vozači koji imaju i C kategoriju vozačke dozvole. Važno je i da govorite engleski jezik, kako biste mogli da se sporazumete sa različitim klijentima. Poznavanje i striktno pridržavanje saobraćajnih propisa, poznavanje grada i regiona pružanja usluge prevoza, komunikacione sposobnosti i zdravlje, odlike su profesionalnih vozača kompanije kao što je ECS! Kada angažujete ECS limo servis usluge, znate ko vas vozi!

3. Ispravna vozila

Vozila ECS kompanije su vozila koja pripadaju kompaniji, ne šoferima. Kompanija je u obavezi da svako vozilo redovno servisira i održava kako bi bilo u potpunosti bezbedno za klijente. Ispravnost i kvalitet vozila su od krucijalne važnosti za bezbednu vožnju! ECS kompanija može da se pohvali vrhunskom flotom vozila brenda Mercedes koji je sinonim za bezbednost među brednovima automobila. Sa ECS-om birate najbolje!

Za sve informacije budite slobodni da nas kontaktirate! Tim ECS kompanije Vam je dostupan 24h sedam dana u nedelji. Zakažite svoju sigurnu vožnju već danas!

+381 63 282-900