fbpx

ECS- više od usluge prevoza!

Većina naših usluga je namenjena privatnom i korporativnom aerodromskom transferu, poslovnim putovanjima, ali i ljudima koji žele da putuju sa svojom porodicom. Na svakom putovanju imamo odgovornost prema svakom putniku! Nekim putnicima može biti potrebno više od jednostavnog prevoza, a takođe im može biti potrebna i dodatna pomoć tokom vožnje. Naši profesionalni šoferi su spremni da izađu u susret različitim kategorijama putnika!

Naše dugogodišnje iskustvo u pružanju usluga limo servisa obogatilo nas je spremnošću, sposobnostima i znanjem da pružimo više od usluge prevoza!

Tako, bilo da ste stariji par koji zahteva pomoć pri ulasku i napuštanju vozila, niste dovoljno upoznati sa uslugom limo servisa, šaljete dete ili mladu osobu na samostalno putovanje, ne možete da podižete svoj prtljag, putujete sa bebom ili malom decom, ograničenog ste vida ili sluha, imate trajni ili privremeni invaliditet, oporavljate se od operacije, nedovoljno dobro poznajete destinaciju na koju putujete, treba vam pomoć oko procedure tranzita na aerodromu, ne volite da putujete- ECS šoferi su tu za Vas!

Profesionalnim šoferima ECS kompanije nije jedini cilj da vas prevezu sa jedne destinacije na drugu, već da Vam pruže uslugu vrhunskog kvaliteta koju ćete pamtiti! Ovo podrazumeva adekvatnu komunikaciju sa Vama, kao i izlaženje u susret Vašim potrebama tokom vožnje. Za nas ne postoje nepoznanice!

ECS kompanija, sa svojim šoferima i redovno održavanim vrhunskim vozilima, garantuje Vam bezbedan prevoz kojoj god kategoriji putnika da pripadate! Na Vama je samo da nas obavestite o specifičnostima Vašeg putovanja ili transfera, a na nama je da se adekvatno pripremimo i omogućimo Vam da bez brige uživate u vožnji.

Naš tim Vam je dostupan 24 časa, sedam dana u nedelji! Budite slobodni da nas kontaktirate i dobijete sve informacije koje su Vam potrebne. Zadovoljstvo naših klijenata nam je, pored njihove bezbednosti, prioritet! Rezervišite svoje vozilo već danas!

+381 63 282-900