Doživite jesen u Beogradu sa ECS-om!

Tople boje, oštar jutarnji povetarac, udobni džemperi…toliko toga volimo kod jeseni! Posebno u Beogradu! Ako vam je u ovom periodu potreban aerodromski transfer ili planirate poslovno putovanje, naša kompanija je spremna da vam pruži vrhunsku uslugu prevoza u kojoj ćete posebno uživati! No, ako nakon radne nedelje želite da odete u prirodu i uživate u čarima jeseni, ECS vam otkriva omiljene lokacije u Beogradu za to!

Košutnjak

Najveće beogradsko izletište koje zauzima prostor od čak 330 hektara! Šetnja šumom prekrivenom četinarskim i listopadnim drvećem idealna je aktivnost u jesenjim danima. Štaviše, da li ste znali da na Košutnjaku imate i letnju i zimsku ski-stazu? Evo još jedne aktivnosti koju možete isprobati- skijanje u jesen! A ono što će vas ostaviti bez daha definitivno je pogled! Sa Košutnjaka se pruža vidik na Topčider i njegovu šumu, kao i na veći deo Beograda. Osetite jesen na ovom čudesnom mestu!

Ada Ciganlija

Iako je Ada Ciganlija najviše posećena tokom leta, ova lokacija nudi poseban ugođaj tokom jeseni. Značajno manje ljudi i prijatna temperatura idealni su za vožnju bicikla ili rolera Adom! Pogled na vodu i ožutelo lišće može da deluje terapeutski na vas nakon naporne radne nedelje.

Topčiderski park

Da li ste znali da je Topčiderski park prvi uređen park u Beogradu? A da se u njemu nalazi javorolisni platan star više od 170 godina koji je zbog toga zaštićen kao spomenik prirode? Topčiderski park je po mnogo čemu poseban! Omiljeno mesto zaljubljenih parova, porodica sa decom, ali i sportistima koji ovde mogu da treniraju i trče!

Botanička bašta Jevremovac

Za razliku od ostalih parkova u Beogradu, koji su javni i otvoreni za sve, Botanička bašta je zaseban, strogo kontrolisan lokalitet, u kojem se kriju vrtovi stari više od stotinu godina! U Botaničkoj bašti Jevremovac nalazi se oko 170 retkih i ugroženih vrsta biljaka, od kojih su neke iščezle. Jesen je pravo vreme da je posetite!

Doživite jesen sa ECS-om! Zakažite svoje putovanje već danas! Za sve informacije budite slobodni da nas kontaktirate, naš tim vam je dostupan 24 časa, sedam dana u nedelji.

Najnovije vesti

Vozila i posebni događaji- kako napraviti pravi izbor

Posebni događaji zahtevaju luksuzna vozila, a limo servis je najpristupačniji i najsigurniji način da do njih dođete! Međutim, kako odabrati pravo vozilo? ECS je tu da Vam pomogne!

Piprema za venčanje- kako vam limo servis može pomoći?

Evo nekoliko razloga zbog kojih treba da razmislite o tome da sebi i svojim gostima priuštite usluge limo servisa tokom nedelje venčanja!

ECS savetuje- koliko ranije treba da budete na aerodromu?

Kada treba da putujete avionom, poslednja stvar koju želite je da ga propustite!

+381 63 282-900