fbpx

(Ne)uobičajene prilike za rentiranje limuzine

Rentiranje limuzina je postalo uobičajeno kada su određeni događaji u pitanju. Različite vrste proslava (momačke i devojačke večeri, svadbe, rođendani), poslovna putovanja, su prilike kada Vam su profesionalni šofer i luksuzno vozilo zaista potrebni! Ipak, postoje različite situacije kada možete rentirati vozilo sa šoferom i  uživati u blagodetima premijum vožnje, a da povod za to ne budu formalni događaji. U nastavku teksta pročitajte nekoliko predloga kada je sjajno imati uz sebe šofera i limuzinu.

Vinska tura po Srbiji

Srbija se danas visoko pozicionira u svetu vinarstva i vinogradarstva. Ovaj sektor se ubrzano razvija i sada se širom zemlje nalaze manji i veći vinski podrumi, a vino se proizvodi od autohtonih sorti grožđa. Zbog toga je izuzetan doživljaj obići sva ta mesta, upoznavati ljude i družiti se, degustirati različita vina i isprobavati lokalne specijalitete. Potpuno uživanje u ovakvom putovanju je jedino moguće ako ne morate da mislite o tome ko će Vas voziti! Rentirajte vozilo sa šoferom, uživajte u ugođaju koji ovakva vožnja nosi, a potom i doživite nezaboravno iskustvo boravka u srpskim vinarijama

Koncerti i sportski događaji

Nije baš česta pojava da se vozite limuzinom na sportski događaj ili koncert (osim ako niste sportska ili muzička zvezda), zar ne? Ali razmislite malo- zar to nije prava prilika da se relaksirate i uživate, umesto da mislite o tome gde ćete parkirati automobil, ili da li ćete uspeti da pozovete taksi kada Vam je potreban?!

Prvomajski praznici

Jasno je da tokom praznika svi vole da putuju. Prvomajski praznici su idealna prilika da zapakujete kofere i posetite rodbinu u zemlji ili inostranstvu. Lepo i toplo vreme, dragi ljudi i vrhunski prevoz – sve su to faktori doživljaja za pamćenje. Priuštite sebi uslugu prevoza kakvu zaslužujete!

A pošto zaslužujete najbolje, takav treba da bude i limo servis za koji ćete se opredeliti. Zbog toga pozovite Ecs limo servis i poklonite sebi odmor i uslugu prevoza vrhunskog kvaliteta!

+381 63 282-900