fbpx

ECS limo servis- saveznik za venčanje iz snova

Bez obzira na to što zima i dalje traje, organizacija različitih događaja se polako zahuktava! Prethodni period je bio naporan i turbulentan kada je pandemija u pitanju, i mnogi su čekali da se stvari polako stišaju kako bi organizovali proslave rođenja, krštenja, venčanja… Iščekujući proleće, polako se rezervišu sale, biraju venčanice, odela. Potrebno je pripremiti sve na vreme, kako bi venčanje bilo upravo onakvo kakvo ste zamišljali- savršeno! U mnogobrojne stavke koje je potrebno rešiti, spada i odabir vozila za mladence. Ranije su se parovi odlučivali za to da ih voze članovi porodice, rodbine ili prijatelji. Ova praksa se pokazala kao loša zato što je onemogućavala onima koji voze da se opuste i uživaju u slavlju. Upravo zbog toga je i kod nas, kao i u svetu, popularizovana vožnja limuzinom na dan venčanja! Ljubazni i profesionalni šoferi koji su dostupni mladencima tokom celog dana doprineli su tome da i mladenci i njihovi gosti budu bezbrižni I rasterećeni. Ono na šta posebno treba obratiti pažnju jeste odabir odgovarajućeg limo servisa. Ecs se izdvaja od ostalih kako profesionalnom, besprekornom uslugom, tako i vrhunskim modelima luksuznih vozila kojima budući supružnici uživaju da se voze!

Ukoliko spadate u one koji žele da se voze luksuznim vozilom, pravi izbor za Vas predstavljaju naša Mercedes vozila S i E klase. Ovi automobili, pored luksuznog dizajna, nude udobnost i komfor! Ipak, ukoliko spadate u onu grupu ljudi koja želi da se vozi ,,filmskom” limuzinom, u ECS limo servisu imamo savršen izbor: belu i crnu LINCOLN STRETCH limuzinu, HUMMER H2, kao i CRYSLER 300C limuzinu! Svaka od njih privlači pažnju i svadbenu vožnju pretvara u doživljaj za pamćenje!

Ako ste, pak, ljubitelj SUV vozila, naš Mercedes GLE je idealno rešenje! Udoban je i prostran, a ujedno odiše prefinjenošću, tako da tvrdimo da se nećete pokajati ukoliko se odlučite za njega!

Kao što vidite, nije se lako opredeliti koje je vozilo idealno za dan venčanja. Ono oko čega ne treba da imate nedoumice jeste odabir limo servisa. Izaberite ECS- izaberite najbolje!

+381 63 282-900