fbpx

ECS savetuje: Pokloni koji nisu kliše

Taman su prošli novogodišnji i božićnji  praznici, a svi opet pričaju o poklanjanju! Dan zaljubljenih je prava prilika da izrazite svoju kreativnost i maštovitost, i obradujete svog partnera sasvim drugačijim, neuobičajenim poklonom. Naši šoferi su tokom višegodišnjeg iskustva kroz razgovore sa klijentima saznali šta je to što oni poklanjaju kada žele da svog partnera/partnerku oduševe. Najinteresantnije ideje smo izdvojili i odlučili da Vam predstavimo.

1. Kućni ljubimac

Kuče, mače, ribice, pa čak i zečevi, kornjače ili papagaji- sve su ovo opcije koje možete uzeti u obzir kada želite nekoga da obradujete. Uzmite u obzir i prostor u kom taj neko živi, i odabir ljubimca prilagodite uslovima. Sjajna opcija je i da udomite životinju iz nekog od mnogobrojnih azila. Jedna interesantna napomena u vezi sa ovim poklonom: kada kupujete ljubimca nekome, obavezno kupite i sve ono što će biti potrebno novom vlasniku/vlasnici barem tokom nekoliko prvih dana ( hrana, igračkice…) kako biste olakšali adaptaciju i proces zbližavanja među njima!

2. Gramofon i ploče

Ukoliko je Vaš partner/partnerka ljubitelj dobrog zvuka, sjajan poklon mogu biti gramofon i ploče omiljenih izvođača. Ovaj poklon, pored toga što je kreativan, ujedno je i praktičan- ploče možete kupovati i za neke od predstojećih praznika. Uživajte u zajednički provedenom vremenu i magiji koju stvara zvuk sa gramofona. Ovakav poklon je pravi izbor za sve one koji umeju da prepoznaju čari kvalitetne muzike.

3. Spa vikend i vožnja limuzinom

Spa vikend možda i nije najinovativniji poklon koji možete da odaberete, ali ukoliko se opredelite da rentirate limuzinu i tako dođete do odabranog spa centra, vikend se pretvara u nešto sasvim drugačije- u apsolutno uživanje od momenta kada krenete na put. Kod ovakvog poklona važno je samo da napravite pravi izbor u dva slučaja: prilikom odabira hotela, sa sadržajima koji će zadovoljiti Vaše potrebe, i prilikom odabira limo servisa, sa iskusnim šoferima i besprekornom uslugom. ECS limo servis Vam stoji na raspolaganju, a ugled koji imamo i utisci naših klijenata su dovoljna preporuka da nas pozovete i zakažete vožnju. 

Odmorite se i uživajte- zaslužili ste!

+381 63 282-900