fbpx

Mesec ljubavi i vina sa ECS-om

Nakon dinamičnih meseci kao što su decembar i januar, februar donosi mirniju atmosferu i odmor od praznika. Međutim, daleko od toga da se u februaru ne praznuje- naprotiv! Dan zaljubljenih Ili proslava svetog Trifuna su sjajan trenutak da se opustite i uživate. I jedan i drugi praznik nose sa sobom magiju vina, ljubavi i uživanja. Koji god od ova dva praznika da slavite, prava je prilika da rentirate neku od limuzina koje možete pronaći u ECS limo servisu. Evo nekoliko razloga zbog kojih je limuzina pravi izbor 14. februara!

Limuzina kao iznenađenje za vašeg partnera/partnerku

Ima li originalnijeg načina da obradujete svog partnera/partnerku za Dan zaljubljenih nego da tog dana rentirate limuzinu? Znamo, reći ćete da je to kliše, filmski kliše, ali, da li ste sebi zaista nekad priuštili ugođaj kakav predstavlja vožnja limuzinom?! Ukoliko niste, pravi je trenutak da osmislite kako bi taj dan trebalo da izgleda i šta je to što će Vašeg partnera obradovati. Večera u omiljenom restoranu, buket cveća, flaša vina… Preuzmite inicijativu, razmislite gde se želje Vas i Vase voljene osobe poklapaju, i pripremite nezaboravno iznenađenje!

Limuzina za odlazak na slavu

Možda nije uobičajena namena, ali limuzina Vam može biti od koristi kada idete na slavu, ili čak kada ste domaćin koji proslavu organizuje. Neka Vaši gosti uživaju u vinima koja ste pripremili da biste proslavili ovaj praznik, a ujedno se pobrinite da bezbedno stignu kući. Pokažite im da Vam je zajednički provedeno vreme važno, a bezbednost neprocenjiva. Budite originalni i dobro organizovani. Nema potrebe da se sa svojim gostima ubeđujete oko pozivanja taksi službe- nakon divno provedene večeri, šofer i limuzina će biti spremni da ih sigurno vrate kući!

Limuzina– bez povoda

Nekada povod ne mora da postoji- priuštite sebi ugođaj samo zato što ste dobro raspoloženi. Provozajte se gradom ili organizujte izlet van grada- odmor je svima potreban! Ugodite sebi!

U svim ovim situacijama znate ko Vam je pouzdan partner- ECS limo servis! Pozovite nas i rezervišite luksuzno vozilo sa šoferom na vreme!

+381 63 282-900