fbpx

Sajamska dešavanja su lepša uz ECS

U narednom periodu Beogradski sajam će biti prestonica nekih od najvažnijh događaja iz oblasti turizma, poljoprivrede, ugostiteljstva… Za sve one koji su zainteresovani da neki od tih događaja posete, ECS limo servis nudi usluge prevoza, bilo da ste iz Beograda, ili dolazite iz nekih drugih krajeva naše zemlje. Podrazumeva se da nudimo i usluge prevoza ako dolazite u Beograd i iz inostranstva- aerodromski transferi su naša specijalnost! Kako je kalendar događaja jasno definisan, možete na vreme isplanirati svoj dolazak i zakazati usluge prevoza koje će vam tog dana zaista biti od koristi.

Poznato je da su sajmovi mesta gde se ljudi upoznaju, razmenjuju kontakte, sklapaju poslovne aranžmane… Sajmovi su mesta i gde se uči, stiče iskustvo, ali i vrši kupovina i prodaja dobara. Bilo da ste izlagač ili posetilac, jasno je da je za prisustvovanje ovakvom događaju potrebno da budete odmorni i skoncentrisani, jer su sajmske aktivnosti, u kojoj god da se ulozi nalazite, najčešće celodnevne aktivnosti. To je jedan od razloga zbog kog je rentiranje limuzine sjajna ideja! Ne morate razmišljati o kašnjenju, vremenskim uslovima, parking mestu… Za sve predviđene i nepredviđene okolnosti pobrinuće se profesionalni šoferi ECS limo servisa. Ukoliko niste još isplanirali posetu nekim od sajamskih dešavanja, evo nekoliko predstojećih događaja koji se čine zanimljivim kako ljudima iz branše, tako i ostalim posetiocima:

AGRO BELGRADE 2022

Krajem januara će se održati jedan od najvažnijih događaja iz oblasti voćarstva, vinogradarstva i povrtarstva- AGRO BELGRADE 2022. Ukoliko želite da steknete ili proširite znanja o oblastima koje sajam obuhvata, obavezno ga posetite!

43. MEĐUNARODNI SAJAM TURIZMA

Kao što mu i sam naziv kaže, ovaj Sajam će privući pažnju posetilaca kako iz zemlje, tako i iz inostranstva. Poznato je da je ovo prilika da po povoljnijim cenama rezervišete putovanje ili odmor na različitim destinacijama- kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Dakle, pripremite se da posetite Sajam turizma krajem februara i poklonite sebi putovanje koje vam odgovara.

BEOWINE- SAJAM VINA

Još jedan zanimljiv događaj nas očekuje krajem februara- BEOWINE, sajam vina. Ovaj događaj se organizuje više od deset godina i jedan je od najvažnijih iz oblasti proizvodnje i distribucije vina. Ono što je važno da napomenemo, šoferi ECS-a će vam tog dana biti potrebni ukoliko želite da neometano uživate u degustaciji vina.

Pozovite nas još danas i na vreme organizujte svoj prevoz za ove sjajne događaje! ECS tim vam stoji na raspolaganju!

+381 63 282-900