fbpx

EXPO 2020 Dubai- ECS u okviru paviljona Srbije!

Prestižna Svetska izložba EXPO 2020 Dubai uveliko traje! Šest meseci idealnih prilika za nova iskustva i poslovne kontakte! Među 192 zemlje sveta koje se predstavljaju na ovoj manifestaciji nalazi se i Srbija. Ponosni smo što smo ove godine dobili priliku da se predstavimo u okviru paviljona naše zemlje!

Planiran za period 2020/2021. godine, EXPO 2020 Dubai je usled situacije izazvane pandemijom pomeren. Svečano je otvoren 1. oktobra protekle godine, a trajaće sve do 31. marta. Tema ovogodišnjeg EXPO-a je „Povezivanje umova, stvaranje budućnosti“, a cilj je da se predstave  primeri dobre prakse saradnje i inovacije iz celog sveta.  

U skladu sa opštom temom je i tema paviljona Srbije pod nazivom “Srbija stvara ideje – Inspirisani prošlošću, kreiramo budućnost”. Posetioci EXPO-a 2020 imaju priliku da se u okviru paviljona Srbije upoznaju sa 7000 godina dugom istorijom kreativnosti i inovacija na prostoru današnje Srbije. Od neolitske Vinčanske kulture do savremenih dostignuća!

Srbija ima za cilj da se predstavi kao moderna i inovativna zemlja koja ima potencijal za napredovanje u razvoju trgovine i turizma. Osmišljeno je 150 različitih manifestacija kojima će Srbija predstaviti svoje privredne sektore, ali i naučne sadržaje, tehnološke inovacije, kreativne industrije i turističku ponudu. U okviru paviljona Srbije je i ECS!

ECS timu profesionalnih šofera sa luksuznom flotom najnovijih modela Mercedes vozila, koji garantuje uslugu po najvišim standardima kvaliteta, priznat je potencijal za doprinos turizmu Beograda i Srbije. Višegodišnje iskustvo pružanja vrhunske usluge prevoza brojnim međunarodnim kompanijama, hotelima i ambasadama, kvalifikovalo nas je za to!

Naš cilj je da pružanjem vrhunske usluge prevoza svakom posetiocu našeg glavnog grada i zemlje učinimo boravak prijatnim i nezaboravnim! Poznavanje znamenitih mesta Beograda i Srbije čini nas vrsnim promoterima srpskog turizma, što posebno ističemo kada prevozimo strane klijente! Prikazati Beograd i Srbiju u najlepšem svetlu je naša misija!

Očekujemo da EXPO 2020 doprinese njenom ostvarenju!  

A kako nam je bilo na EXPO-u u Dubaiju, pogledajte u galeriji!

+381 63 282-900