fbpx

Koje ECS vozilo odabrati za dan venčanja?

Organizaciji venčanja, kao jednom od najvažnijih dana budućeg braćnog para, po pravilu se prilazi ozbiljno. Sve mora da bude savršeno i kao iz bajke! Tako je i rezervacija prevoza za dan venčanja, a pre svega odabir vozila, jedan je od neizostavnih zadataka. Ponuda vozila na tržištu je velika, ali kako odabrati odgovarajuće vozilo za vaš dan? I još važnije, kako odabrati pouzdanu limo servis kompaniju? ECS je tu da Vam pomogne!

Godišnje doba

Odabir vozila pre svega zavisi od godišnjeg doba tokom kojeg se venčavate. Ako je u pitanju kasno proleće, leto ili rana jesen, izbor vam je neograničen, pa u obzir dolaze i zatvorena i otvorena vozila. Po preporuci naših mladenaca, neki od najnovijih Mercedesa iz ECS flote su nepogrešiv izbor nezavisno od godišnjeg doba! Kako je svako vozilo klimatizovano i redovno dubinski čišćeno, budite sigurni da ćete iz vozila izaći tip-top sređeni kao što ste ušli!

Tema venčanja

Moderno i netipično ili tradicionalno venčanje? Na vama je da odlučite, a u skladu sa tim i odaberete vozilo! Nepisano pravilo je da mladenci koji prave venčanja u hotelu ili restoranu biraju elegantne modele vozila, kao što je naša Lincoln Stretch limuzina bele ili crne boje, ali u obzir dolazi i Mercedes S Class-e. Ako pravite open concept venčanje s posebnom tematikom u obzir dolaze i sportski modeli vozila kao što je Mercedes GLE, ali i neki oldtajmer. Neka sve bude usklađeno!

Broj osoba koje se voze sa mladencima

Mladenci samo? Ili mladenci, kum i kuma? Ili mladenci i najbliži prijatelji? Koliko god osoba treba smestiti i prevesti do lokacije na kojoj se venčanje dešava, naš tim je spreman da Vam izađe u susret! Za prevoz do tri putnika preporuka su novi Mercedes S ili E Class-e, a ako se vozite sa svojim kumovima, odaberite Mercedes GLE. Za one sa većim društvom preporučujemo luksuzni Mercedes V Class-e ili neku od streč limuzina naše flote koje možete pogledati OVDE.

Budžet

Svesni smo da venčanje iziskuje puno troškova. Zato u svojoj floti imamo luskuzna vozila koja se uklapaju u svačiji budžet! Luksuzni Mercedes E Class  preporučujemo ako je vaš budžet za prevoz na dan venčanja ograničen, a možete razmisliti i o Mercedesu S Class-e. Celokupan cenovnik ECS vozila možete pogledati OVDE.

Koje god ECS vozilo da odaberete uz profesionalnog ECS šofera će Vaš dan biti istinski dan iz bajke!

Za sve informacije o rezervaciji vozila za venčanje budite slobodni da nas kontaktirate već danas!

Tim ECS kompanije Vam stoji na raspolaganju!

+381 63 282-900